tirsdag den 12. juli 2011

Flere kolde ting

Den  ineffektive taper var ikke den eneste ting fra Cool Stuff, som jeg fik hjem til test, så her kommer anmeldelser af resten:


Til jul fik jeg et fint lysshow, og selvom det er flot, er det lidt af en omstændig omgang at få det til at stå, så det lyser ordentligt. Så lysshowet til 79,- skulle da helt klart prøves. Og uh, det er flot.


Her ses effekten på loftet og væggen, når lysshowet hæves lidt. Det kan jeg også godt lide, det giver faktisk et fint lys.
Og hvis man er til tecno-fest, kan den også klare det:Nok ikke den funktion, jeg kommer til at bruge mest, ha ha. (Men måske kunne jeg godt bruge en manual til videoredigering...). Men alt i alt et fint produkt, som jeg godt kan anbefale. Hvis man synes, at sådan noget lys er hyggeligt. Det gør jeg.


Grønne fingre kan man vist ikke påstå jeg har, så sådan en konservesplante må da lige vœre noget for mig. Men nu må vi se, opdatering følger om nogle uger. Indtil videre håber jeg bare, at jeg ikke har druknet den, ha ha. Fås her til 39 kr..


Til par-ferier er en forlœnget kamera-arm fin - hvis den altså virker. Og gør den så det? (95 kr. her)


Sådan ser det normalt ud, når man rœkker armen ud for at tage et billede sammen. Søde, rare unge mennesker, men ikke så meget feriebaggrund.


Men voila! Masser af fin Sveaborg-baggrund. Det hjalp dog en del, at min kærestes kamera havde en lille skærm foran, så vi kunne se os selv og herved holde holderen i den rette position. En fjernbetjening havde dog gjort underværker, det var alligevel lidt besværligt at skulle sætte selvudløser til hver gang (men det var også kameraet, der var vanskeligt). Og desuden kan den 'klappes sammen' så den kun fylder 22 cm, let at tage med rundt.
Konklusion: Virker super, hvis ens kamera og tålmodighed spiller sammen. Nu hvor jeg ser billedet, er jeg i hvert fald glad for, at jeg havde den forlængede arm med (:

Der røg også nogle varmeposer med, dem har jeg anmeldt her.

Det var så det i denne omgang, det er altid dejligt at få lov at teste nogle produkter (uden betaling ;) ) og læse andres anmeldelser, så man har en ide om, hvorvidt produktet virker. Jeg ville i hvert fald synes det var trist, at skulle give penge for en ikke specielt funktionsdygtig tapeholder, og på den anden side ville jeg være mere villig til at smide 95,- efter kameraholderen, hvis jeg vidste, den virkede (:

4 kommentarer:

 1. De dér konservesplanter plejer, efter min erfaring, at virke utrolig godt. Jeg har prøvet dem nogle gange da jeg boede hjemme, meste for at se om de rent faktisk virkede, og det gjorde de altså!

  Den forlænget kamera-arm virker til at være en god opfindelse, men måske en anelse besværlig at have med sig :)

  SvarSlet
 2. Stina: Super, det glœder jeg mig til! (:

  Hovsa, godt du siger det. Den kan 'klappes sammen', så den kun fylder 22 cm. Hœ, kan godt se at den udfoldet ville vœre lidt besvœrligt at have med ;) Har lige tilføjet det til indlœgget, jeg tœnkte ikke på, at det kunne I da ikke se. Så jeg siger tak (:

  SvarSlet
 3. Hvor sjovt, med sådan en kameraarm. Det er sådan noget, man ikke vidste, at man mangler!

  Jeg skal hente coolstuff-ting på posthuset i morgen, juhuu!

  SvarSlet
 4. Stine: Ja man vidste i hvert fald ikke, at sådan en fandtes og kunne afhjælpe ens problemer :p

  Uha, det glæder jeg mig til at høre mere om :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)