lørdag den 2. juli 2011

Køb fra Flensborg-turen


Jeg havde glædet mig ret meget til at komme i Flensborgs lidt større H&M, og minsandten om der ikke var gevinst. Den gule påskekylling bluse har jeg haft et godt øje til i lang tid, men været for nærig til at købe, hæ. Men til 40 kr. var det endelig haps haps (: Og så ellers lidt andre godter, som jeg lige stod og manglede. Undertøjet i hvert fald. Næsten.


Men det bedste køb var alligevel denne fine, blomstrede sommerkjole fra Cubus. Den var sat ned til 112 kr. og er helt perfekt til mig :D


Den har dog sine begrænsninger i blæsevejr, hvis vi skal sige det sådan. Derfor er et par anstændighedsshorts under en god ide, æhæ.


Men det skal jo ikke gå op i tøj det hele, grænsebutikkerne var også et besøg værd. Dem befriede vi lige for alle de gode tilbud. Så burde vi kunne klare os i noget tid ;)


Og hvordan det her røg med hjem, ved jeg helt ærligt ikke. Det må være min underbevidsthed, der snuppede det, fordi det var så billigt! Og fordi vi skulle have lidt guf med til Helsinki, hæ hæ. Hurra for Tyskland!

4 kommentarer:

 1. Hahahahaha! Jeg kan godt lide al den torskerogn. Er du afhængig?

  SvarSlet
 2. Super hyggelig blog du har, og fede køb :)

  Er fast læser, håber du måske vil tage et kig forbi min blog?

  Hilsen Louise
  louiseslouiseliv.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg er helt vild med kjolen og den gule trøje! Super nice køb :-)

  http://jasminsunivers.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Janne: Ha ha ;) Lad os sige det på den måde, at der nok er en grund til, at 'hamster' er et af bloggens største søgeord ;) Det handler jo om at købe, når det er billigt, og vi har masser af skabsplads ;)

  Louise: Mange tak, det er jeg glad for at høre (: Jeg kigger forbi! (:

  Jasmin: Tak, det er jeg også (: Det er så dejligt, når man finder så fine ting til billig penge (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)