lørdag den 23. juli 2011

Hvad jeg købte derovre i Helsinki?

Jeg har vist nævnt en gang eller to, at jeg fik svinget dankortet en del derovre i Finland, hø hø. Heldigvis var der jo udsalg, så jeg fik gjort mig en masse gode køb:


Absolutte-aller-yndlings solcremen fra Cliniderm til 8€! Det er vildt billigt i forhod til hvad det koster i Danmark. Haps. Så mangler vi bare lidt sol, hæ. Og så var der de søde Lambi-servietter til omkring en tier. Nuttet.

H&M: Solbriller 2€.Shorts 5€. Blazer 10€. Tanktop og kjole á 2€.
Vagabond: Sandaler 48€
Gina Tricot: Lysegrøn T-shirt 5€
Din sko: Ballerina-plateau-wedges 15€

Og så købte jeg også lidt tøj, ahæm. Lidt sommertøj og pæne ting kan man jo altid bruge (: Og så manglede jeg faktisk et par kvalitetiske sandaler (der ikke er min søsters, ahæm), da mine lang-turs-gående sommerfødder ikke er tilfredse med flade såler. Tsk. Men så kunne jeg jo købe de pæne her (:
Men sådan noget tøj er jo lidt mere spændende at se på:


Sommerkjole til 2€, ja tak. Den har også en fin, dyb rygudskæring, ligesom den søde, mintgrønne tanktop. Og så bør jeg nok ikke stikke hænderne sådan i lommen, når jeg har de blå shorts på, ha ha.


Hø hø. Jeg fortryder næsten, at jeg ikke også købte blondebukserne, det kunne da godt se fikst ud med de rette sko og til den rette lejlighed. I stedet nøjedes jeg med blazeren, denne gang i den rigtige størrelse. Og så har jeg pillet sløjfen af, den gjorde ikke rigtig noget godt.


Og nå ja. Så hapsede jeg også lige disse absolutte lækkerbiskener!


Den fine, fine blazer fra H&Ms conscious collection. Jeg har kastet lange blikke efter den, men den har ikke været tilgængelig for os i provinsen (jeg var ellers nede for at kigge mange gange, host), og så hang den der til 15€! Jeg hev den ned fra stativet og var måske en smule ekstatisk, hæ. Uh, den er jeg bare rigtig glad for.


Og så fik de farverige Nike Free også selskab. Mine fødder nød rigtig at gå rundt i dem, selv efter en hel dag havde fusserne det stadig godt, så jeg blev jo næsten nødt til at købe dem i en farve, der gik til lidt mere. Det klarede en Nike butik med 40% på alt (og små-hampre førpriser, 130€/968 kr mod 800,- i DK), så jeg måtte slippe omkring 580 kr. for dem. Det er en okay pris for sådan et par kvalitetiske og mega behagelige sko, de er allerede blevet brugt flittigt (:

Jeg synes faktisk, jeg er blevet bedre til at holde igen, kunne sagtens have købt MEGET mere end dette. I stedet var jeg lidt mere selektiv, og føler mig egentlig ikke snydt. Haps (: Og så byttede jeg også lidt andre H&M-køb, da jeg kom hjem. Men ikke mere shopping til den pige! (altså bortset fra den blazer, cardiganen, de 2 nederdele og de 4 par sko, jeg har købt siden. Hovsa)

2 kommentarer:

  1. Den sådan pudder-farvede-agtige kjole fra H&M har jeg også. Og synes det er unfair, at den sidder meget bedre på dig!

    SvarSlet
  2. Janne: Du har god smag ;) Og hey, når der er en babymave under din kjole, kan det altså heller ikke andet end at se fint ud :D

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)