søndag den 3. juli 2011

Pakket og parat


...Eller måske ikke helt rejseklar. Hmm. Vi rejser i dag, og det der med planlægning og pakning er ikke min stærke side. Eller det vil sige, jeg kommer jo altid op i gear til sidst, og så er det mig, der har alt det, de andre mangler. Inkl. stress... Ej, når vi først er afsted går det fint! (: 7-9-13


Jeg har også endelig fået købt mig et nyt batteri til min skridtæller, så jeg kan holde styr på, hvor meget ekstra kage jeg kan spise, ha ha. Ej, man går jo så enormt meget på sådanne storbyferier, og jeg har længe været nysgerrig over hvor meget, men glemmer det altid. Nu er det fikset, så mangler jeg bare at få travet Helsinki rundt (:

Og som det også ses på billedet, har jeg skrevet en udførlig pakkeliste:


Men hmm tja, derfor er det nu lidt svært alligevel. Og nej, hverken puder, ugler, Minnie eller Lambi skal med, hæ hæ. Det er bare lidt lettere at starte på sofaen og så bevæge de udvalgte ting over i kufferten lidt af gangen.

Men mens jeg går og hygger mig med de små Mumitrolde, shopping, afslapning og andre fine ting i Finland, kommer bloggen ikke til at gå helt død. Niks, den er nemlig sat på autopilot, jeg har planlagt et lille indlæg til hver dag (: Hav en god uge! (:

6 kommentarer:

 1. Rejser selv til Philippinerne i morgen, så står i den samme pakke-stresse-rode situation. Haha XD Men du må have en brandgod tur til Finland!! - glæder mig stadig til at læse om dine finske oplevelser (:

  SvarSlet
 2. Jeg plejer at pakke på sengen, om det så bare er en endagstur, så er det rart at have overblik så man ikke glemmer noget.

  Hav en god tur! Jeg glæder mig til at høre mere om Helsinki, for nu begynder jeg jo at overveje om det er et sted jeg også skal besøge på et tidspunkt ;)

  SvarSlet
 3. Michelle: He he, det ville vœre lettere hvis det ordnede sig af sig selv :p Og mange tak i lige måde! (: Og skal nok sørge for at komme med indgående reportager ;)

  Stine: Det overvejede jeg også, men måtte så indse, at det vist var et todages projekt, hœ. Og jeg gør også på samme måde selvom det kun er små ture (:

  Og mange tak :D Hœ hœ, ja det kunne jo vœre, er faktisk også selv ret spœndt på, hvordan der er :p Men vi skal nok få en god tur uanset hvad! (:

  SvarSlet
 4. Rigtig god tur, søde! Jeg er faktisk meget spændt på at høre om Helsinki - det er jo ikke lige den storby man hører mest om :)

  SvarSlet
 5. Der er jo nogle der skal holde ferie ;) Super fed blog og god tur ..

  SvarSlet
 6. Sandra: Mange tak! (: Nej det er det ikke, men jeg lover at der kommer en fyldestgørende reportage ;)

  Christine: Det er der nemlig ;) Mange tak til begge dele! (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)