mandag den 4. juli 2011

Pas

Sidst jeg fik lavet pas, fik jeg det åbenbart timet så godt, at det udløb i lørdags. Altså ca. en uge for tidligt, ellers kunne jeg have trukket købet af det nye i laaang tid. I stedet måtte jeg punge op med 600 kr. for det lille, røde hæfte. Lidt kunne jeg dog bruge mit sparehjerte:


Ha, ingen dyre pasfoto! I stedet en fin bunke forbryderfotos taget derhjemme, ha ha. Vi brugte siden Epassportphotos, der selv justerede billedstørrelsen, og så gik vi i den lokale Click og fik printet for 10 kr.. At spare 90 kr. hver er jo også en slags penge. Og så matcher vi vist, hæ.


Lidt kan man vist godt se, at jeg er blevet ældre, hæ hæ. Første billede er fra 9. klasse (og også i mit kørekort, ups), altså 5 år gammelt. Og så kan jeg godt lide, at der står, at jeg er 173 cm, hø.
Desuden er det snyd med udstedelsesdatoen, det var den dag, vi var dernede, tsk. De skylder mig over en halv måned i den anden ende!

Kjole og cowboyjakke: H&M. Converse. 

Og et lille outfitbillede efter turen på rådhuset. Endnu en fin kjole, der gøres hverdagsegnet med de 2 C'er - cowboyjakke og Converse (hvad blev der af candyfloss eller coolness?). Gummistøvler og regntøj havde nok været bedre, det regnede nemlig - men det her var pænere ;)

2 kommentarer:

  1. Åhh, pasfotos. You gotta love them :p
    Du ligner en meget, seriøs og alvorlig lille dame på 9. klasses billedet ;) men du har da klaret forbrydershot anno 2011 ret godt!

    SvarSlet
  2. Trisse: Ja absolut ;)
    Ha ha, det tror jeg også, jeg var ;) Og tak, jeg synes egentlig også det gik okay - men vi tog også en million billeder før jeg var tilfreds, ha ha ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)