lørdag den 20. august 2011

Borte med blæsten


En af weekendens ritualer er reklame-læsningen, hvor ugens bedste tilbud nøjsommeligt bliver skrevet ned - man er vel på SU, hø. I dag virkede det som en god ide at kombinere det med lidt solbadning på terassen, men jeg skulle blive klogere:


Ups :/ Farvel lille huskeseddel. Jeg var endda nede for at lede efter den, men den var pist væk, suk. Men den var godt nok også livlig! Den startede på naboens tag, hvorefter den fløj videre til naboblokken og fløj videre derovre. Hvorefter den til sidst forsvandt ud af syne og ikke er set siden. Æv.

Og for at gøre dagen endnu bedre, blev aftenens længe planlagte fest/hygge pludselig aflyst med 6 timers varsel. Det var med nogle piger fra min handelsskoleklasse, som jeg ikke har set i alt for lang tid, og virkelig havde glædet mig til. Nå, men heldigvis havde jeg ikke haft min tøjkrise endnu, og jeg har meget mere tid til at lave lektier, ha!

3 kommentarer:

 1. Jeg har præcis det samme ritual! Normalt plejer jeg bare at tjekke Netto (og nogle gange Fakta) på nettet - jeg får nemlig ikke reklamer. Det gør min mor til gengæld, så når jeg er hos hende, bliver de også gennemlæst og noteret for ting og sager jeg skal købe på tilbud - smart! :)

  SvarSlet
 2. Åh din stakkel ;) Så er tiden jo lidt spildt, men mon ikke du kunne kigge lidt i reklamerne igen. Men fed film ;)

  /Lise

  SvarSlet
 3. Stina: Ja det handler jo om at spare, hvor man kan! (: Og godt du kan læse resten ved din mor (:

  Lise: Åh, jeg havde nu også ondt af mig selv ;) Og jo der var heldigvis ikke så meget, jeg havde skrevet ned, og det vigtigste kan jeg i hvert fald godt huske: Cheasy ost og yoghurt i Bilka, ha ha.
  Og tak ;) Jeg tænkte, at det var så langt ude, at det blev jeg nødt til at forevige, hæ hæ. Sedlen blev jo bare ved med at flyve rundt deroppe, altså!

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)