lørdag den 6. august 2011

På en søndag

Blazer, tanktop og jeggings: H&M. Sko: Nike Free.

Et af mine mottoer er som bekendt mere festtøj i hverdagen, så da vi i søndags luskede på tilbudsjagt i de nœrmeste supermarkeder, havde jeg fundet min fine Conscious Collection-blazer frem.  Den er SÅ dejlig blød og let at have på (:


Jeg havde parret den med en afslappet tanktop og praktiske sko. Synes egentlig, at det er ret fantastisk så meget toppen og skoene matcher, hœ hœ.


Dagens (skjoldede?) detaljer. 

Det kunne være, vi skulle gentage succesen i morgen (med handlen, ikke outfittet ;) ), Føtex har i hvert fald nogle dejlige ting på tilbud. Og Netto. Og Bilka. Og faktisk også Rema1000. Det var den der bil, vi manglede...

Og PS., så har jeg smidt lidt nyt ind på salgsbloggen.

8 kommentarer:

 1. Iiih, ja! Den top passer helt perfekt til skoene! :o

  Ville lige sige at jeg har en afstemning igang om et nyt blog-navn til bloggen, soo jeg ville elske hvis du lige smed din mening ind!(;

  Xoxo Rachel♥
  -http://rachelgiveslove.blogspot.com/
  Som den jo snart ikke hedder mere. Eller det gør den jo det er bare bloggen der ikke hedder det! Neej..! Nåh, jo.. Undskyld for mit forvirrende væsen! :b

  SvarSlet
 2. Den blazer er simpelthen så lækker. Øv altså hvor er det træls at se alle jer andres fine ting, når man ikke har råd til at købe en skid. Lars måtte betale mine barberblade i dag! lol! :P

  SvarSlet
 3. Hihi, den top har jeg også - desværre ikke skoene, dog. Fint outfit! Jeg har simpelthen fået anskaffet mig så mange kjoler på det sidste, at jeg bliver nødt til at følge dit princip om mere festtøj i hverdagen. :)

  SvarSlet
 4. Rachel: Ja det er lige de samme farver :p
  Og jeg kigger forbi og giver en stemme (:

  Janne: Det kan jeg kun give dig ret i ;) Men æv, kan godt se det er træls, du må finde dig nogle kedelige, uinspirerende og smagsløse blogs at læse i stedet, hø. Og godt du har Lars - kan han ikke bildes ind at diverse tøj og lækre sager også er nødvendigheder? ;)

  Tine: God smag :p ;) Og tak (:
  Ja det var også det jeg indså (: Specielt fordi jeg skal til så få fine ting, men samtidig køber ind som om hver dag var en fest - som det jo også er nu for mig ;)

  SvarSlet
 5. er vild med dine sko, hvor har du købt dem? :)

  pt. vild med din blog :)

  http://kamillek.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Kamille: Uh, det er jeg også ;) Jeg har vundet dem (http://6400happimess.blogspot.com/2011/06/5-pa-stribe.html), de er custommade fra Nikes hjemmeside (:
  Og mange tak! (:

  SvarSlet
 7. Sikke fine sko du har på :-)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Chau: Mange tak (: Jeg er også rigtig glad for dem (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)