torsdag den 4. august 2011

Det hjælper lidt kage nok på


I går efter arbejde blev jeg samlet op af min far, og så gik turen til Tønder for at fejre min mormors fødselsdag. Vi havde alle inviteret os selv, så min mor og søster var taget i forvejen med toget for at gøre klar og hygge.


Lidt forberedelse havde jeg dog også været med til, min søsters og min gave var nemlig lækre småkager (der også var til gæsterne, god plan, hæ hæ). Eller altså, de blev i hvert fald lækre, da de var færdige, hø.


Så da vi ankom, var der dækket fint bord. Ret godt, for i min køresyge tilstand var jeg ikke til så meget nytte. Derfor kom standard-ansigtet lige i brug, jeg ligner en meget tykkindet tumpe på billedet (har nok noget at gøre med de Dumle, jeg hurtigt proppede i munden. Hmm. Mad er det eneste, der hjælper på kvalmen). Måske kan jeg trøste mit tidligere jeg med, at det blev meget værre, da vi kørte hjem igen (altså køresygen, ikke kinderne, ha ha). Fremover bevæger jeg mig ikke længere væk, end jeg kan cykle!
Apropos, er der nogen, der har erfaring med de der akupunktur-armbånd man kan få mod køresyge?

10 kommentarer:

 1. Jeg brugte dem mod kvalme da jeg var gravid i hvert fald og der virkede de rigtig godt. Så kvalme kan de i hvert fald fjerne :)

  SvarSlet
 2. Jeg har hørt lidt om at de virker, men har aldrig prøvet dem selv. Har også overvejet dem, jeg bliver nemlig også altid transportsyg. Så du må gerne dele eventuelle erfaringer!
  Men i bilen, hjælper det ikke at sidde foran så du kan se ud af forruden? Det hjælper mig, det er bare sjældent jeg får lov til det ;)

  SvarSlet
 3. Hjælper mad virkelig på din kvalme?? Jeg har det lige omvendt, også selvom det er køresyge :)

  SvarSlet
 4. De hjælper rigtig godt! Kunne knap nok kører hundrede meter før jeg blev køresyg, men nu har jeg det aldrig mere :-)

  SvarSlet
 5. Jeg bruger de der armbånd når jeg flyver, og siden jeg begyndt at bruge dem, har jeg ikke mærket noget til kvalmen! (:

  SvarSlet
 6. rijaH: Uh, det lyder godt (: Tak (:

  Stine: Det skal jeg gøre - for jeg kan fornemme på det, at jeg bliver nødt til at prøve det ;)
  Og forsœdet hjœlper desvœrre ikke, heller ikke at sidde i midten eller andre steder.

  Stina: Hœ hœ, ja mœrkeligt nok. Når vi kører(/andet transport) (langt) og jeg har det dårligt, sidder jeg og propper mig. Det hjœlper nemlig kun mens jeg spiser -_-

  Anonym: Super! (: Tak for input (:

  Martine: Dejligt! (: Håber også, det virker for mig (:

  SvarSlet
 7. Jeg ahr hørt meget positivt om de armbånd, men har ikke prøvet dem :)

  BTW: Servietter fra Tiger! Naaaajs :D

  SvarSlet
 8. Janne: Det lyder godt (: Må snart have det købt, render praktisk talt fordi dem adskillige gange om dagen på arbejde, og kigger længselsfuldt hver gang, hæ ;)
  Og ja de er så søde :D Det var også en del af gaven fra mig og min søster, valget stod mellem dem og nogle kærlighedsflamingoer - dem tager vi næste gang ;) Hurra for Tiger!

  SvarSlet
 9. Er selv virkelig plaget af køresyge og må sige, at de virker for mig - om det så er ren placebo skal jeg ikke kunne sige;-)

  SvarSlet
 10. Katrine: Ha ha, nej det ved man aldrig ;) Men skidt pyt, så lœnge man ikke får det dårligt (: Glœder mig nœsten til nœste gang jeg skal ud at køre, når jeg får købt det armbånd ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)