fredag den 5. august 2011

Uden mad og drikke, dur turisten ikke

Lidt skulle vi jo have at spise i Helsinki, og jeg vil da ikke snyde nogen for mine tips, for jeg er som altid utrolig kulinarisk:


Det startede fint første aften med at vi ikke orkede noget, så vi tog i det nærmeste supermarked og hapsede lidt wraps til de sultne maver. Og en lækker Pepsi Max, det redder alt for mig ;)


Dagen efter var i Mumiland, og de der fritter var lidt for enormt gode, uhm! Ja og så havde vi taget boller med. Man er vel på SU.


Og aftensmaden, hø. 


Onsdag skete der så noget spœndende - vi var ude at spise! ;) Det foregik på La Famiglia (Keskuskatu 3), som vi valgte efter nærheds-princippet, hø. Jeg fik en enorm lækker lasagne, hvor den søde tomatsauce var ved siden af lasagnen i stedet for inden i. Kombineret med ruccola-bladene var det lige i øjet (der endte noget af tomatsaucen faktisk også... Klodset, hvem mig?).


Min bedre halvdel fik en pizza, den var også ret lækker. I alt kom vi af med ca. 200 kr. for begge dele og vand til. Bestemt et sted, der kan anbefales (:


Men det er nu også ret lækkert at spise sådan her. En solrig park, hjemmebragt mad og nyindkøbt, iskold Pepsi Max. Uhmm. I min verden er cola kun god med (rigelig) brus, så for at undgå sådan en slasket rest, tænkte jeg, at jeg hellere måtte drikke det hele på en gang. En halv liter cola ned i min lille bitte blære? Ikke specielt god ide...


Og hov, hvad var det? Den ene aften købte vi sådan en her til hotelværelset, hœ hœ. Jeg havde ikke set Nordic Water Peace før, så den prøvede vi. Den var ikke det helt vilde, men okay. Den blev i hvert fald spist ;)

6 kommentarer:

 1. Nordic Water Peace kan faktisk fås i Sønderborg - det kræver bare at man gider tage ud til 7eleven. Jeg har ikke selv fået den prøvet endnu, men det står højt på listen :)

  SvarSlet
 2. Uha da, det vidste jeg ikke. Det er ikke lige der jeg kommer oftest, normalt går mine lœngselsfulde B&J-blik til fryseren i Føtex, der som bekendt ikke har det største udvalg. Har de andre spœndende varianter i 7eleven? :D

  SvarSlet
 3. Hvad smager den der Nordic water af?

  SvarSlet
 4. Janne: Æh, det var sådan nogt sødt vanille-is-agtigt, småkagestykker, chokoladestykker og lidt chokoladeis. Den var meget sød i det, jeg er mere til den kraftige chokoladesmag, som jeg ikke synes der var så meget af her.

  SvarSlet
 5. Sidste jeg var der havde de faktisk mange gode. Ihvertfald mere udvalg end føtex .. man kan også få sorbet.
  Ved at cykle derud kan man næsten også retfærdiggøre at købe en .. eller to (bare til en anden gang) ;)

  SvarSlet
 6. Uha da da, der må jeg ud, nœste gang, jeg skal have is (=snart ;) )
  Ha ha, så skal det vist nœrmere vœre fra en anden by, man cykler ;) Men ja, man kan jo lige så godt samle lidt til lager, når man nu er der ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)