mandag den 1. august 2011

Fredagens mISsion

Cowboyjakke, kjole og strømpebukser: H&M. Converse. 

Det ville være alt for synd for de fine kjoler, hvis de kun skulle på til særlige lejligheder, det er jo hverdage, der er flest af. Og selvom kjolerne er dejlige at kigge på på bøjlestangen, så bringer de alligevel mere glæde på (: Så i fredags hoppede jeg i min lyserøde flæsekjole og de 3 c'er: Converse, cowboyjakke og chickness for et cool look. Åh ja ;) For lige så meget som jeg elsker at klæde mig pænt på, lige så lidt gider jeg at ligne en, der er stukket af fra en fest.


På fusserne havde jeg mine gennemsigtige converse, det var også noget tid siden, de var blevet luftet. Det gik ikke ubemærket hen, jeg ved ikke helt om mine fødder var for vilde af gensynsglæde, men ondt gjorde det i hvert fald. Bl.a. lykkedes det mig at få en vabel på pegetåen(?!) og diverse slid. Avs. Så da vi gik vores aftentur smuttede jeg over mine sorte og hvide Nike Free, så var der ingen brok fra fusserne.


Og se lige hvor vi endte, tsk tsk - helt tilfældigt, host. En stor, dejlig softice siger man jo ikke nej til (eller lader være at plage om sådan en sommeraften. Det var jo fredag!). Mums (:

Men i dag er ferien (næsten) slut for mig. Fra i dag og de næste to uger skal jeg arbejde fuldtid, inden jeg d. 15. august starter i skole igen (og ja, det her indlæg er tidsindstillet, jeg slider og aser i stedet). Heldigvis er der stadig noget dag tilbage, når jeg har fri, og der er stadig ingen lektier. Så depressionen må vente til d. 15, hø.

5 kommentarer:

 1. Er de ikke meget varme, de sko? Det må jo være ligesom en regnjakke for fødderne :P

  Mmm, den softice ser god ud!!! :D

  SvarSlet
 2. Det er virkelig et fint outfit! Jeg elsker den kjole :)

  Emma

  SvarSlet
 3. Bex: Ha ha, ja det kunne man godt tro. Det tror jeg også de ville være, uden alle de små prikker (ikke dem fra strømpebukserne ;) ), som du kan se på billedet. Det er lufthuller, så fødderne kan sagten ånde (lige så godt som andre lukkede sko, ikke (: ).
  Og softicen var også ret lækker kan jeg fortælle ;)

  Emma: Mange tak! (: Og jeg må sige, at den også er en af mine favoritter :D

  SvarSlet
 4. Arhh, det kan jeg da godt se, at der er masser af små huller :) De er ret seje, men jeg elsker også Converse :)

  SvarSlet
 5. Ja ellers ville det nok vœre lidt... svedigt ;) Og jeg er godt nok også glad for dem, kœmpede hårdt for at få dem :p

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)