lørdag den 27. august 2011

Det ville ellers være ret praktisk


Lynet slår tilsyneladende ikke ned det samme sted 2 gange, så da der i går aftes var det flotteste lyn-vejr, var kameraet og jeg meget ihærdige. Jeg tog 1079(!) billeder, hvoraf der var lyn på de 13 af dem. Det svarer til hver 83. billede, hø. Heldigvis har mit kamera sådan en 'tag-mange-billeder-i-træk'-knap, så jeg skulle bare trykke den ned, og så undgå at ryste kameraet og få krampe i fingeren. Det førte så til ret voldsom hikke, fordi jeg glemte at trække vejret, ha ha.


Forståeligt nok blev der taget en masse billeder uden indhold. Her udsigten fra min altan klokken mørkt.


Det her billede er ikke taget med blitz, det var lyn bag skyerne (eller lys uden lyn? Hmm). Det var så pænt at stå at kigge på himlen, der konstant blev oplyst af diverse lys og lyn. Fra vores altan på 4. sal er der nemlig den flotteste 180 graders udsigt ud over horisonten.
Først beundrede jeg lynene stående på altanen og med lyset tændt indenfor. Men jeg følte mig lidt som a) lynafleder og b) potentielt snigskytteoffer (pga. modlyset - mig som ret tydelig skydeskive), hæ. Så jeg fik slukket lyset og hentet en stol - og så begyndte det selvfølgelig at regne. Nå, det var nu også pænt indefra.


Haps, dobbelt lyn!


Åh det var så pænt det hele. Og der var næsten ingen torden, i stedet bar vinden aftenens Tina Dickow-koncert i min retning. Sådan nogle aftener må der gerne komme flere af.

7 kommentarer:

 1. Rigtig fine billeder! Det er utroligt svært at tage af lyn, for man ved jo som bekendt ikke, hvornår det slår ned.

  http://aintittime.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Virkelig fine billeder - og det med hele himlen der lyste op, oplevede jeg også. Virkelig et flot syn at se! :)

  SvarSlet
 3. Jeg var til Tina Dickow koncerten.. Det var en ret speciel oplevelse at stå der til tonerne af hendes fantastiske musik og så se himlen blive oplyst over det hele.. Det bedste af det hele er selvfølgelig at regnen først startede som koncerten sluttede :)

  Flotte billeder :)

  SvarSlet
 4. Jeg er sindssygt bange for lyn og torden, har en decideret forbi. Men billederne er rigtig flotte, og synes også det var fascinerende at kigge ud over himlen i nat, for det rumlede nemlig heller ikke så meget her :)

  SvarSlet
 5. ITSTIME: Mange tak (: Nej det var lidt af en udfordring.

  Simone: Mange tak! (: Og ja det er bare så pænt, kunne stå en evighed og kigge på det - hvilket jeg så også gjorde, hæ (:

  Anita: Åh, heldige dig (: Og ja det må godt nok have været en speciel og fantastisk oplevelse.
  Og mange tak (:

  Janne: Æv, det var træls. Men mange tak (: Og det er dejligt, når uvejret er så langt væk, at man bare kan nyde synet uden lydeffekterne (:

  SvarSlet
 6. Hold da op nogle flotte billeder, jeg elsker lyn og ved også hvor svære de kan være at fange med et kamera, men det er stort når det lykkes :D

  SvarSlet
 7. Guapizimo: Mange tak, det er jeg glad for, du synes (: Og ja det var det hele værd (også den massive hikke og de 30 minutters efterfølgende billedsletning, ha ha), da jeg kiggede billederne igennem bagefter :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)