onsdag den 10. august 2011

Gråvejr betyder hyggetøj


I går var vejret sådan lidt trist (ja altså bortset fra de perioder, hvor solen pludselig skinnede), og i stedet for at ærgre sig over de ubrugte sommerkjoler i skabet, er det bare at finde hyggetøjet frem. Ikke at jeg gjorde det i går, der stod den på arbejstøj og tunge øjne, hø. Men forleden (for 2 uger siden, host) fik jeg foreviget et eksempel:

Trøje: Monki. Kjole og ballerinaer: H&M. 

En løs kjole og en puttende trøje og så endda med lidt pels(/akryl) på. Uhm.

Hvis det skal være ekstra hyggeligt, gør man sådan her:


Helt ned oooog:
  

Hygge! Den trøje er altså et sikkert hit ved mig. Ja altså bortset fra, når man kommer til at dyppe pompom'erne i en pizza. Ups. Jeg ved bare ikke helt, om den bringer uheld, for da jeg købte den, lykkedes det mig at glemme mine elskede ørevarmere fra New York og jeg missede næsten mit tog (fra København til Sønderborg = lang ventetid ellers). Det kunne også bare skyldes min sædvanlige klodsethed, hmm. Hyggelig er den i hvert fald.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes din definition af hygge tøj er en del mere fancy end mine joggingbukser ;)

  SvarSlet
 2. Rigtig fin blog du har og gode billeder :)
  er fast læser

  http://missimone.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. J'adore blog: Tak! (:

  Stina: Hæ hæ, det var nu også kun fordi jeg skulle ud i offentligheden, at jeg opgraderede hyggetøjet til pænt ;) Sidder i joggingbukser nu ;)

  Simone: Mange tak, det er jeg glad for, at du synes, og at du vil læse med (:

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot, den trøje. Jeg har ellers længe haft et principielt had mod Monki, men de kan jo åbenbart godt lidt, kan jeg se :D

  SvarSlet
 5. Tak, jeg er også rigtig glad for den (: Og ja de rammer også plet - plus at de er ret gode, til det der med udsalg. 75%, ja tak ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)