fredag den 18. oktober 2013

Årtiets jakke

I år ser det ud til, at jeg for første gang siden efteråret/vinteren 2010/11 skal udholde polarkulden her i kolde Danmark. Bah. Sidste år blev den kolde tid tilbragt i Barcelona, og året før skar jeg vinteren over ved at rejse til varme Atlanta i januar. Kombineret med det faktum, at jeg er frossenpinden over ca. alle, og plejer at leve i min skijakke, så snart temperaturen kommer under de 8-10 grader, var det tid til at finde en ny, varm jakke. Ingen tvivl om, at jeg elsker min skijakke (), men alligevel vil jeg gerne have noget, der er lidt... pænere. Ahæm.

Selvfølgelig havde jeg en masse krav:
- Det skulle være en parka, så min lille bag ikke fryser af.
- Den skulle være godt foret.
- Farven skulle være pæn (ingen armygrøn til mig, eller sort. Helst heller ikke navyblå. Meget gerne den perfekte mørkegrønne).
- Den skulle ikke være helt uformelig.
- Den skulle passe til det hele, og det i de næste mange, mange år.
- Den skulle ikke være alt for dyr.
- Og det skulle helst ikke være sådan en, som alle andre også render rundt i...

Og ved I hvad? Det lykkedes!Yay! Mød min nye perfekte vinterjakke, der skal holde mig varm og pæn år efter år. Jeg kviede mig lidt ved at smide så mange penge efter en jakke (1065 kr. O.o ), men på den anden side, så er det jo jakken. Dén, jeg skal have de næste 10 år (sådan cirka), dén, jeg skal have på næsten hver dag, og dén der skal holde min indre frossenpind i skak. Kombineret med alle mine krav, var der ikke noget at gøre. Den skulle med hjem, og det kom den ;) Teddyforet, længden og den perfekte grønne farve var klart vinderfaktorerne, og jeg elsker den allerede. Jeg er sikker på, at vi får et langt og lykkeligt liv sammen 

(Jakken er af mærket Bench, modelnavn Tara, og jeg fangede den på Zalando (med 10% rabat, hæ), men den er udsolgt nu. Evt. kan den findes i mørkeblå her - og linket til den grønne her)

4 kommentarer:

 1. Den er godt nok fin!! Jeg har tidligere kigget på en overgangsjakke fra Bench i Berlin, men lod den hænge. Synes de laver nogle fine ting! Må man spørge hvilken størrelse du har taget den her i? Og om den sådan er vandafvisende i det hvis det sner og regner? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er også virkelig, virkelig glad for den :) Jeg havde faktisk slet ikke hørt om mærket, før jeg faldt over jakken på Zalando. Men den faldt jeg så til gengæld også pladask for ;) Jeg har taget den i en M, og den er sådan lidt løs i det, men ikke nok til, at jeg ikke har beholdt den, ha. Jeg ved heller ikke, om der ville være plads til en tyk trøje i en S ved mig. Jeg vil tro, at den kan klare et frost-snevejr og når regnen kun snusker, men helt vandtæt er den desværre ikke. Jeg kunne desværre ikke få det hele på én gang
   Jeg har forresten modtaget den fine, fine mail fra dig, og jeg lover at få svaret snarest! (Kort sagt,'ja', men jeg skal nok lige få svaret pænt og udførligt ;) )

   Slet
  2. Haha, ja, det ville nok også være for meget at forlange, hvis man gerne ville ha' både varm, vandtæt og pæn vinterjakke ;) Min vinterjakke er kun varm og vandtæt, fordi den skulle holde til sneboldkampe i vuggestuen. Super med mailen - fedt at du er med på det! Ingen stress - jeg ser frem til at høre fra dig :)

   Slet
 2. Mange tak! Jeg er også vildt glad for den :)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)