onsdag den 23. oktober 2013

Livet som pendler


...er ret hårdt. Ja ja, der er folk, der har det værre og kører både længere og tidligere og kommer senere hjem, men lige nu har jeg altså bare ondt af mig selv. Suk. Udover at have smidt en mindre formue efter ovenstående slat papir og plastik, tager det bare lang tid O.o Mine første 15,5 skoleår havde jeg ikke længere end 7-10 minutter på enten gåben eller cykel til skole. Nu skal jeg hjemmefra en hel tiiiime OG et kvarter før mødetid. Det værste er dog næsten at stå op, gøre sig klar og være nogenlunde frisk for så at falde hen i bussen og lure den det meste af vejen til Åbenrå. Selv ikke den efterfølgende 10 minutters gåtur vækker mig. Gab. Og så hjem igen, hvor vi gerne krydrer det med en gang kvalme - livet som pendler med køresyge ér ret hårdt.

...men det gode? Adgang til flere butikker! Hermed præsenterer jeg dagens fangst, efter en specifik og kun lidt fortravlet jagt i frokostpausen:


Årh, yay! Åbenrås H&M havde heldigvis så mange af de søde, søde luffer, at de solgte af dem, så nu er familiens beholdning udvidet med mit helt eget par - hurra! 

10 kommentarer:

 1. Kender det alt for godt! Selv går jeg på et gymnasie som ligger en time fra min by.. bussen kører kl.06.45 - 1,5 time før mødetid.. så man er liiiidt træt, når man endelig kommer hjem efter skole og over 2 timer af transport, haha...

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh wow, det er godt nok også tidligt! Og langt O.o Vi skal i det mindste først afsted klokken 8, men det er lige så meget det der spildtid, at man bliver så træt, så træt (jeg gør i hvert fald, ha), og at jeg for det meste får kvalme...

   Slet
 2. Hahah jeg fik også fat i dem i dag! :D Jeg forudser, at det i det mindste bliver lidt sjovere at vente på bussen i sne og slud, når rævebasserne holder vagt om fingrene...

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, fantastisk! Hurra for H&M ;) Og det har du helt, helt ret i - enhver tid med dem på er herlig! Jeg havde dem også på i dag, selvom det nok var en smule for lunt - pyt ;)

   Slet
 3. Mine morgenblinde øjne (jaja, det er jo næsten stadig morgen), gjorde at jeg nåede at undre mig lidt over, at du hvordan du kendte til livet som pedel..

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! Jeg siger tak for morgenens grin - pedeljob har jobcenteret dog ikke sat mig til endnu ;)

   Slet
 4. Hej stine, hvor henne i aabenraa går du? og hvis man må spørge tager du via. blans eller bovrup? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line, jeg går for tiden på et IGA-forløb (det er sådan noget for ledige - iga-projekt.dk), og det foregår på UCSyd. Jeg tror nok, bussen er den via Blans - jeg plejer bare at sætte mig ind, og når jeg vågner, er jeg i Åbenrå ;)

   Slet
  2. Okay, syntes nemlig ikke jeg havde set dig, tager selv bovrup bussen :-)

   Slet
  3. Nej det må være derfor så ;) Jeg skal også først være der klokken 9, så vi tager ikke den tidlige bus.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)