søndag den 27. oktober 2013

Bankoooo!


I går var jeg til fødselsdag ved hende den rare, rare Natasia - ikke noget med hverken sprut eller kage (...jeg er mest skuffet over det med kagen, ha), men derimod en tur i det lokale bankocenter. Wuhuu! Jeg har selv holdt fødselsdag på den måde, og det ér altså ret hyggeligt. Og der er ikke meget bedstemor over det, når alle sidder koncentreret og dupper tal af - dyb, koncentreret tavshed, ha. Vi fik dog lov at sidde ved nogle rare, ældre damer, der kunne guide os igennem de forskellige spil. Det havde vi brug for - også da min nyindkøbte banko-tus gik helt i selvsving, og splattede tus udover alt for store arealer. Ups.
Jeg vandt desværre ikke noget, men Natasia, det heldige asen, fik 250 kr. med sig hjem. Nu var det også hende, der holdt fødselsdag, og bagefter gav hun god aftensmad på en lokal café - så lidt retfærdighed er der dog til i (min) verden ;)

2 kommentarer:

  1. Haha, hvor er det en sjov og alternativ måde at fejre fødselsdag på! Jeg ville nok foretrække bowling, men det kan være jeg skal forsøge med banko næste år ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Meget! Det er i hvert fald noget, man ikke lige prøver hver dag, ha. Det er også alt, alt for længe siden, jeg har bowlet, men fødselsdagens tredje deltager (vi var et mindre(,) pænt selskab, ja) sidder i kørestol, så det kunne vi desværre ikke. Ellers kunne vi fint have givet den hele armen med børnekugler og bander ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)