tirsdag den 29. oktober 2013

Hvem går til valg på...


Lørdag morgen vågnede jeg op til en ny udsigt. Søvndrukkent kiggede jeg ud af mit vindue, og en lokal politiker kiggede skævt tilbage. Gisp! I nattens mulm og mørke var han kravlet op i den nærmeste lygtepæl, og hænger nu dér, indtil han ved, om han er købt eller solgt. Langt de fleste valgplakater siger dog ikke så meget om selve det grundlag, de går til valg på (korte slogans som 'mere vækst' giver mig heller ikke så meget - tvivler på, at nogen vil påstå, at andet er passende). Derfor har jeg selvfølgelig udarbejdet min egen liste over krav forslag til dem, der vil have min stemme. Så hvem kan love mig...

 • Udbedring af overhullede og lappeløsnings-lappede cykelstier, der sender et inferno af vibrationer gennem min stakkels cykel og indkøbte varer. 
 • Afskaffelse af spærretiden, aka. slukningen af hveranden gadelygte efter klokken 21. Evt. bare at få fikset de hveranden-lamper, der ikke virker (det bliver rent faktisk ret mørkt ellers).
 • Månedskort til svømmehallen i stedet for kun 10-turs-kort - folkesundheden er en alvorlig sag, men det er min økonomi altså også.
 • Fjernelse af al den håbløse, nyoprettede ensretning i bymidten. Borgen, vi kan godt lide dig, men du er altså lidt i vejen.
 • Fjernelse af chikanelyskryds på stille villavej. Det er lidt svært at have respekt for et lyskryds, der er rødt i begge retninger...
 • Mindre bureaukrati hos det lokale Jobcenter, så valget mellem at give Stine en uge 'fri' vs. at sende Stine en uge på dyrt(? Noget har det i hvert fald kostet), nytteløst kursus, uden den mindste form for behov for dette, kunne være faldet ud til første mulighed.
 • At give Morten Østergaard et los bagi (altså ikke sådan bogstaveligt. Det ville nok nærmere føre til en voldsdom end en reel løsning på problemet), så den der SU-farce kan blive afgjort (...til vores fordel, tak).
 • Korrekt udtale af 'billedeeeer' og  'månedeeeer' på landsplan (hvad SKER der for 'bilder' og 'månder'?!). Det er hårdt at se 'Danmarks Næste Topmodel' som det er nu. Suk. (Samtidig afskaffelse af 'hva'-de'-hedder' ses kun som et plus)

Nå, hvem er du så, dig, der passer på dette? Venter spændt på, hvor jeg skal sætte mit kryds!

8 kommentarer:

 1. Haha. Genialt! Jeg orkede slet ikke at køre i Sønderborg, da vi var hjemme sidst. Det der med ensretning mig her og ensretning mig der, det gider jeg ikke. Og ift. valgplakaten - måske røg den ned med stormen i går?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, tak ;) Og nej vel?! Det er pænt frustrerende, så jeg håber MEGET, at noget af det snart bliver fjernet. Specielt på cykel er det jo et mareridt at komme rundt (...når man altså er den bøde-frygtsomme type. Det er jeg...) Og desværre, men i det mindste har den vendt sig ;)

   Slet
 2. Hvis du stiller op vil jeg gerne stemme på dig ;)

  SvarSlet
 3. Åh hvor er jeg med dig på den sidste med bil'der og mån'der. Det lyder SÅ dumt.

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK, jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste - kan de seriøst ikke selv høre, hvor dumt det lyder?! Suk, altså.

   Slet
  2. Jeg tænker at de bare aldrig har lært vores måde at sige det på - den rigtige måde. Man må kunne starte en slags kampagne og videregive budskabet.

   Slet
  3. Åh ja, det er faktisk helt synd for dem (og os). Jeg stemmer også for en kampagne!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)