mandag den 14. oktober 2013

Med kurér fra USA


I sidste uge drog min søster mod USA på studietur (bah. Hvem gider også sol, varme og sådan noget fjollet udland?), og vi ved alle, at sådan nogen rejser er den rene magnet på 'kanduikkeliiiiigekøbedetherformigså?'-kommentarer, så sådan en fik hun selvfølgelig med fra mig. Faktisk en hel indkøbsseddel - så var der ikke tvivl om noget, hæhæhæ. Hvordan gik det så?
Bingoooooo! Sød, sød lillesøster invaderede både Target og Walmart og fik købt diverse uundværligheder for mig til spotpriser ❤ Og så har jeg vist også EOS, mascara og Aussie nok til et stykke tid, ha. Lækkerierne har knap så lang levetid, men så må jeg bare selv sørge for snart at komme et smut over Atlanten. Snart. Be' om. Nøj, hvor jeg altså savner at bo et smut fra Target. Det var rimelig rart dengang.

4 kommentarer:

 1. Ej for fanden et skarn! Det kan I da ikke gøre mod alle os andre - hende, fordi hun ligesom var der og dig, fordi du ligesom får ting bragt fra USA lige til døren. Nå. Men altså, der er vel begrænsing på hvor lang tid man kan være væk fra USA, så vi skal vel snart afsted?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også godt, hun godt lige kunne have taget mig med ;) Og jeg beklager, sådan næsten - man må jo udnytte sine forbindelser. Hæhæ. Og jo, du har helt ret! Jeg satser på en tur til maj, når det nye ferieår er begyndt, ha. Så er det også ved at være lidt over et år siden min sidste tur.

   Slet
 2. Sikke nogle sære ting at vælge, Stine. Jeg havde bare sat Lucky Charms på... Og Mrs. Butterworths... Fordi jeg er så sund.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du ved, jeg er jo også lidt sær. Slet ikke så dygtig til at vælge amerikanske favoritter ud. Det eneste, jeg dog fortyder på indkøbslisten er mængden af chokoladebarrene - pigebarnet havde 5 (fem!) kilos vægt tilovers, og tog kun en 6-pak med hjem til mig. Verden er et ondt sted...

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)