onsdag den 2. oktober 2013

Borgen - Kaos og Nike Free i vilde mængder


I går skete der noget vildt - vi har ventet 2,5 år, og nu, nu, NU er Borgen, vores første shoppingcenter, åbnet. Wuhuuu! Det er byens kun anden butik med rulletrappe, og alle butikker har åbent helt til 19 - ikke 17.30, som er spærregrænsen i gågaden, ha. Der var varslet stor åbningsfest og gode goodiebags (gratis ting!), så selvfølgelig var jeg klar:

Klokken 6.20 var jeg på pletten. Ret træt, men mere spændt. Sammen med Natasia holdt jeg stand, og klokken lidt i otte gik det løs - og wow, for et kaos! Der var slet ikke styr på de vilde mængder, og vi blev mast som aldrig før. Og jeg har endda stået forrest til mere end én Rasmus Seebach-koncert... Vi kom dog ud med liv og lemmer i behold - og en sølle, sølle goodiebag. Det var lidt til grin, faktisk...

Jeg ledte forgæves efter de annoncerede rabat- og værdikuponer, men lad os da tage det som en oplevelse. I det mindste var det ikke mig, der fik en pose i hovedet, eller blev mast op mod en indkøbsvogn...
Nå, men vi var der jo ligeså meget for de gode tilbud, og jeg kom, jeg så, jeg sejrede:
Man må aldrig gå ned på Nike Free, ha! Sport24 faldbød dem til 500 kr. parret, så nu kan jeg, min far, min bedre halvdel og sådan cirka resten af Sønderborg glæde os over vores nye, dejlige sko. Mine fusser er i hvert fald ovenud begejstrede, og man skal tage sine fødders velvære alvorligt. Nemlig. Måske kom jeg dog til at tage den lidt for alvorligt:

Hov. Hæ. Da jeg havde været hjemme, taget en lur, været i svømmehallen og spist aftensmad, vendte jeg tilbage til Borgen og gik en ekstra runde. I mellemtiden havde Sport24 været så rare at sætte lidt andre farver Nike Free ned. Det ville være synd, hvis man ikke lige viste, at man satte pris på dét, hvad? Ahæm. Jeg kan i hvert fald overveje de næste 30 dage, hvor mange nytilflyttere, der skal være. Evt. se det som en investering. Mine fødder har jo allerede bondet med dem...

Nå, det blev et lidt blandet indlæg om nyt shoppingcenter og mine hamstringstendenser, men det korte af det lange er, at Sønderborg nu næsten er verdens navle. Sønderborg ❤ Nu med Søstrene Grene, H&M Divided og mænd, Kvickly igen og snart Gina Tricot. Og megamange Nike Free-ejere, ha.

8 kommentarer:

 1. Åh, hvor jeg glæder mig til at gå amok på lørdag! Jeg håber tilbuddene varer så længe! Jeg må vist lige sætte min bedre halvdel af inden, og så skal min mor og jeg ha lavet en seriøs taktikplan. Tak for tip :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay, spændende! De fleste butikker kører vist deres 'spar x%' resten af ugen, så der er nok stadig lidt at komme efter. Nike Free'erne var dog støvsuget efter den første dag :p God fornøjelse med taktikplanen og udførelsen!

   Slet
 2. Er du sød ALDRIG at flytte fra Sønderborg? Jeg nyder sådan at følge med i hvad der sker "dernede", når jeg nu ikke har familie i Sønderbronx men saaaavner byen. :)
  Jeg må et smut i Borgen næste år når jeg forhåbentlig skal til ringridning. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du lige skaffer mig et job inden for noget marketing og kommunikation i området, så har vi en aftale ;)
   Og god tur i Borgen til næste år - den render jo heller ikke lige nogen steder ;)

   Slet
  2. De må da have brug for en marketingsørn i Borgen, så de kan komme ud over 'Synnejyllands' grænser. :)
   I øvrigt sjovt at Kvickly ikke ligger der mere. Jeg husker stadig glæden da vi fra 7.klasse på Ahlmannskolen fik lov at gå i Kvickly i spisefrikvarteret. Det var seriøst STORT! :D

   Slet
  3. Så skal de nok starte med at have lidt mere at byde på, hæ - selvom det er et 'stor'center, er det nu rimelig småt ;) Ej, det er skønt med en Søstrene Grene, Sport24 og H&M udvidet!
   Og ja det kan jeg godt forestille mig ;) Nu ligger der bare sådan en miniatureudgave inde i centeret, ikke spor ligeså hyggeligt. Suk.

   Slet
 3. Åh, 500 for nike! :D billigt ... skal så meget have et nyt par!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er megabilligt, når man ikke lige har et amerikansk outletcenter i nærheden! :D Så jeg var meget glad, da jeg nåede at få hele to par, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)