mandag den 30. september 2013

Svømmehud mellem fingrene
Normalt har jeg kun rosinhud på fingrene under svømning, men nu har jeg fået noget mere brugbart finger-transformation, ha! En folkeskolekammerat arbejder for Alphageek, der er én af de der sider, der har alle de ting, man ikke vidste, man ikke kunne leve uden. Han kontaktede mig og spurgte, om jeg havde lyst til at modtage en ting til anmeldelse? Om jeg havde! ;) Efter at have kigget næsten alle 3000 produkter igennem (...jeg skulle jo være HELT sikker på at vælge rigtigt, ha), faldt mit valg på de her Darkfin svømmeluffer - ligesom svømmefødder, bare til hænderne! Rimelig smart, hvis man gerne vil svømme lidt hurtigere. Jeg havde dem med i svømmehallen i lørdags, og de blev flittigt afprøvet af både Natasia og mig. Ret sjovt at prøve, og folk kiggede ikke særlig meget, ahæm.

Og PS - seeeeee, hvad postbuddet havde med til mig i dag (faktisk mens jeg sad på hug ude på vores terrasse for at tage billeder af lufferne, ahæm. Jeg kom meget hurtigt ind, da jeg hørte postscooteren nærme sig, ha) :D Noget så fine customized dykkerbriller - eller okay, måske er det bare med spejleffekt, men uanset hvad glæder jeg mig umådeligt til også at prøve dem!

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har udvalgt og modtaget svømmehandskerne gratis mod at skrive et indlæg om dem, men det er som altid udtryk for min egen personlige holdning.

4 kommentarer:

 1. Elsker, elsker at du valgte svømmelufferne! Kan godt forestille mig, at folk de kigger lidt :D
  .. Hmf, skal altså også snart i svømmeren igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, jamen det blev jeg nødt til! ;) Når man nu får mulighed for at få noget gratis, så må det gerne være lidt sjovt ;)
   Og jeg kan kun opfordre til at komme afsted - men pas på, det er stærkt vanedannende ;)

   Slet
 2. Hahahahahahaha!! Hahaha.. Haha. Det er det eneste jeg kan sige. Nåe nej - jeg vil se svømmehænderne i aktion! Det her er sjovt :-D Rimelig nørdet gadget alligevel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! Jeg har desværre ikke noget vandtæt kamera (endnu? ;) ), så desværre. Sikke en skam ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)