torsdag den 19. september 2013

Der arbejdes på de brede skuldre


Da jeg var yngre gik jeg flittigt til svømning, og i min storhedstid plaskede jeg rundt et sted mellem fire og fem gange om ugen. Siden er det dog gået en del ned af bakke, og sidst jeg tog nogle baner var i vores Atlanta-pool. Det er alligevel ved at være lidt tid siden...  Med tanke på, at jeg sådan set holder en del af det, var det nok på tide at komme afsted igen. De seneste måneder har jeg undskyldt mig med, at den lokale svømmehal har holdt lukket (siden maj!), men da de genåbnede i tirsdag, var der ikke flere undskyldninger. Natasia var nem et overtale, og tænk, så var der gratis entre! Simpelthen fantastisk. At jeg åbenbart helt havde glemt hvor hårdt det var, det behøver ikke snakke om, ha. Jeg vil dog alligevel mene, at jeg er lidt undskyldt efter at jeg tog cyklen til gårsdagens familiefødselsdag - I ved, bare sådan en lille trilletur på 25 km. ;)

(og ja, jeg skal have fat i en ny badehætte - jeg ved ikke, om man helt kan se det, men den er fra min ko-fase og har påmalet ko-pletter. Suk. Jeg ved ikke , hvad jeg tænkte...)

6 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk også overvejet at ta en tur i svømmehallen på det sidste. Det virker på en eller anden måde afslappende, men samtidig er det god motion. Det må blive et af vinterens projekter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, det er bare om at komme afsted! Når man altså lige har fået det overvejet det nok, det brugte jeg i hvert et godt stykke tid på, hæ ;)

   Slet
 2. Svar
  1. Yay, og det var så godt! Og også lidt hårdt, så jeg er spændt på næste gang, jeg har nemlig lagt et seriøst program, ha - kryds lige fingre for, at jeg ikke drukner eller giver op på halvvejen ;)

   Slet
 3. Vildt nok! Jeg har stadig den badehat fra sks imine gemmer - jeg nænner ikke atsmide den ud! Jeg får slet, slet ikke, svømmet nok mere, og det er jo pissehårdt, hvordan holdt man dog til det dengang? Hilsen en gammel skser (kan ike umiddelbart huske at have mødt dig, men vi må næsten have væreti humlehøjhallen samtidig en gang eller to ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor sjovt! :D Min skal heller aldrig ud, når jeg får købt mig en ny (til langt hår...) kan den komme op i samlingen til alle mine SKS-diplomer ;) Og nej, jeg har også fundet ud af i hvor god en form, jeg har måttet være den gang, siden jeg kunne holde til al den træning, ha! Det går knap så hurtigt nu, host.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)