lørdag den 28. september 2013

Lilla genskær
Jeg havde sådan set sagt til mig selv, at jeg jo ikke manglede dem. At jeg måske kunne ønske mig dem til jul? Eller bestille dem til næste sommer. Jeg burde jo spare op til dårlige tider og gode rejser og mad på bordet. Intentionerne var gode, men det var min rygrad ikke, ha. Og heldigvis for det! Det omtalte vidunder er Oakleys Frogskins - et par seriøst lækre solbriller, der virkelig er kvali-vare. De vejer noget nær ingenting, og glasset fås vel ikke bedre. Og så i den farve! Uh! Ikke at jeg ikke er begejstret for alle mine Ray-basser (okay, 'alle' mine Ray-basser - jeg har to par, og har hugget et par af min søsters. Som jeg dog selv har givet hende, ha), men de her er alligevel en tand skarpere. Jeg er fuldstændig forelsket! Specielt til en flot efterårsdag som i dag er de perfekte til en gåtur. Og så kostede de under 600 - 599,92 kr. måtte jeg slippe her, ha (...eller, ikke at det er noget at grine af. Stakkels økonomi. Heldige mig!).

I dag har jeg været aktiv nok for et mindre idrætshold: jeg startede morgenen med en løbetur, min træning og så var det tid til at mødes med rare Natasia i svømmehallen (på cykel! Er det kun 5-årige, der stadig bliver kørt af deres forældre, hvad?). Efter mine to kilometer valgte jeg at tage i Bilka, for alle ved jo, hvor rart det sted er, når ens mave knurrer på middagsmad. Suk. En lille gåtur senere er jeg nu gået død i min seng, og er i gang med at sluge sæsonafslutningen af Pretty Little Liars (sæson 2, bah - jeg kommer aldrig igennem den serie!). Hvem henter lidt B&J?

4 kommentarer:

 1. De er virkelig fine de solbriller! (og det er jakken og strikken også!). Må man spørge hvad du egentlig går rundt og laver nu? Altså hvad dine planer er ift. uddannelse og sådan? Det er sikkert bare gået min næse forbi, så undskyld hvis du gentager dig selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også enormt glad for dem! Nogen gange skal man bare få købt det, man går og drømmer om ;) (og tak, det er min søsters, men det behøver vi jo ikke sige til nogen ;) )
   Det er bare helt i orden, det er heller ikke lige det, jeg har skrevet mest om. Men altså, kort sagt så blev jeg jo færdig med min BA (hons) i Marketing Management i juni, og synes egentlig, at det er uddannelse nok for nu. Jeg synes, jeg har lært en masse, og har brug for at komme ud i den virkelige verden, i stedet for at læse videre og bare få hældt mere teori på. Så jeg er jobsøgende pt. og søger job inden for marketing og kommunikation i det meste af landet (...og som salgsassistent mm., for at holde min a-kasse tilfreds, æhæ). Så lige nu går jeg rundt og skriver en masse ansøgninger, mens jeg krydser fingre og håber på det bedste ;)

   Slet
 2. Hvor købte du brillerne? Jeg er forelsket! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er jeg virkelig også! Solskinsdagene blev lige lidt bedre ;) Jeg har linket i indlægget, men du kan også finde dem her: http://www.edel-optics.dk/Oakley-FROGSKINS-(OO9013-24-298),2,1,2,147056,VTFZ6ABZXB13C,,.html . Ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev får man 5% rabat, herligt ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)