torsdag den 12. september 2013

Fødselsdagshygge

I juli havde en af mine rareste veninder fødselsdag, men var så uforskammet et befinde sig i Canada, rent faktisk i Rocky Mountains. Det var åbenbart at foretrække frem for en god, dansk fødselsdag - tsk, hvad? Men så let slap hun selvfølgelig ikke, så i morges diskede jeg op med pandekager, gaver og flag. Yay! Busforbindelserne fra Kegnæs, hvor hun bor, er nemlig så effektive, at hun kan være hos mig enten klokken 9 eller 13.10, ha. Ingenting imellem, så jeg kom ud af fjerene i ordentligt tid.

Om eftermiddagen kom mine bedsteforældre også forbi til kaffe, så jeg benyttede mig af lejligheden til at udfolde mig i køkkenet i forsøget på at lave chokorug-muffins. Det gik næsten - de smagte i hvert fald fint, og så behøver vi ikke snakke om udseendet, ha.
I dagens (afslappede) anledning havde jeg taget verdens sødeste t-shirt på, sammen med et par behagelige bukser fra Lefties (åh Lefties, jeg savner dig!) og mine yndlings mintgrønne Vans. Og Evapigen havde gaver med fra det store udland! Mine nordamerikanske svagheder, evigt gode Milk Duds og Mike&Ike. Dét var en god dag.

8 kommentarer:

 1. Rocky Mountains er bestemt heller ikke det værste sted at være i verden - jeg vil næsten påstå det er et af de bedste ;)
  .. og btw, send da gerne lige nogen af de Mike&Ikes til Århus en tur :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan vi nok godt blive enige om - jeg ville bestemt heller ikke have haft noget i mod, at hun havde holdt sin fødselsdag der ;)
   Ha ha, der er desværre kun nok til én ;)

   Slet
 2. Ej hvor sjovt, jeg har en jumpsuit i samme print som dine bukser! Det er en, jeg har fået af min veninde, men jeg mener hun sagde, at den var fra Primark. Skægt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt! De har måske købt stof samme sted ;) Jeg mener også, jeg har set tidligere H&M-print i Primark ;)(...fordi ja, jeg har nærstuderet rimelig mange H&M-kataloger og husker en del, ha)

   Slet
 3. Fødselsdage er bare så hygge! Og de chokorug-muffins ser da ellers lækre ud :D

  SvarSlet
  Svar
  1. 100%! Og specielt når jeg nu også fik en gave, ha ;) De smagte heldigvis også godt, selvom de ikke helt fik det ønskede look :D

   Slet
 4. Det er da bare chokorug - cookies. Var det ikke det der var meningen? ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)