lørdag den 14. september 2013

...og i øvrigt ville jeg gerne hurtigt hjem


Forleden i den forgangne uge var der endnu en af de der dage, hvor jeg spændt ventede på dagens postbud (altså den medbragte post, ha - jeg har allerede fanget mig et postbud, høhø). Ved to-tiden så jeg endelig de røde farver og sprang ud til postkassen for at høste dagens fangst - kun for at stå med en pakkeseddel og et sølle udvalg af reklamer. Aaaargh!!! Længere nede af vores sidevej var han dog stadig i gang med at dele post ud til resten af gaden, så jeg stillede mig klar og viftede vredt med pakkesedlen, da han vendte tilbage (...okay, måske ikke 'vredt'. Jeg er jo konflikstsky nogenlunde opdraget, så det var nok nærmere 'frustreret på en aggresiv måde'). Men som om det ikke var nok, at drengen forsøgte at snyde mig for dagens pakke, han kom også med de dårligste undskyldninger, der længe er hørt. Enten det, eller også er han seriøst udfordret og burde overveje et andet job, ha. Han 'kunne ikke finde ringeklokken, og vidste heller ikke hvilken dør, han skulle vælge'. Really?! Det er også meget, meget svært - får de slet ikke oplæring i sådan noget ved Post Danmark? Godt vi også har GLS-pakkeshop og Døgn(p)osten.

5 kommentarer:

 1. Haha, sikke en historie!
  Jeg har dog også en "skrækhistorie" om GLS, der måtte sende bud ud til min adresse tre gange - ja, TRE gange - før jeg måtte hoppe ud på vejen og vifte dem i den rigtige retning.. SÅ svært kan det da heller ikke være at finde et hus ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ej, det var godt nok heller ikke specielt skarpt :p Jeg fik også engang besked fra UPS om, at de ikke kunne aflevere min pakke - den måtte jeg selv hente i Middelfart, sagde de. Really?! Det var altså et par helt almindelige sko, vi snakkede om, og efter lidt brok blev de da også leveret lige til min dør ;)

   Slet
 2. Post DK er bare latterlige, uden tvivl!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det her var i hvert fald ikke deres heldigste øjeblik :p Det værste er næsten, at pakken sagtens kunne være blevet presset ned i vores postkasse, det var virkelig en udfordret ungarbejder...

   Slet
 3. Ha ha, dog ikke, men det var lidt essensen af de andre (sø)forklaringer :p Ej, jeg ved faktisk ikke, han så sådan rimelig umoden-ungarbejder-forvirret ud, men jeg håber virkelig, virkelig ikke, at han er så uselvstændig, at han rent faktisk ikke var i stand til at aflevere pakken :p

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)