søndag den 22. september 2013

Velkommen i flokkenJeg har sagt det før, men jeg bliver helt åndsvagt glad, når jeg kigger ned på mine fødder, og de kigger tilbage (altså, sådan mere eller mindre i hvert fald). Asos kørte for noget tid siden med 10% ekstra på udsalget, og vi ved alle, hvor vigtigt det er at støtte sådanne initiativer. Selvfølgelig. Jeg kunne i hvert fald ikke modstå længere, da de her basser (...jeg kan ikke lige afkode, hvilket dyr det er. Asos kalder dem bare for 'Larry') kom ned på 128,78 kr. - et røverkøb for så sødt et par, der passer lige ind i familien! De er ret udsolgte, men hvis der skulle komme et par retur sker det her.

(...jeg beklager forresten de fnulrede strømpebukser - hullerne kan man dog ikke se på det her billede, ha. Jeg ved ikke helt, om strømpebukser ligger og slås, når man har lagt dem på plads i skuffen? Og om det vindende par vinder retten til flugt? Hele og pæne strømpebukser er i hvert fald et sjældent syn, men i dag har jeg hamstret - tag dén, strømpebuksekarma! Aldi sælger 60 denier til 20 kr. i denne uge, og Lidl ligeså. Lidls er sådan noget fancy termo-noget, men ikke på fleece-måden. Noget med nogle fibre. Jeg får se, om det virker - dem fra Aldi er i hvert fald noget så rare. Og hele, indtil videre)

6 kommentarer:

 1. Det er da ugler! Og de er søøøøde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Aaah, selvfølgelig er det ugler! Nu siger min mor også, at det har hun da fortalt mig. Burde nok høre lidt bedre efter, ahæm. Og jaaah, søøøøde!

   Slet
 2. Jeg er enig med Miriam! Det er helt sikkert ugler. Uglen Larry (x 2). Jeg elsker btw din teori om strømpebukserne - det må helt sikkert være det der sker når de ligger i skuffen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig! ;) Og ja, ikke? Burde måske holde dem adskilt. Eventuelt bare passe lidt bedre på dem.

   Slet
 3. Det er så meget ugler og hold kæft hvor er de bare fine!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det, og jaaah! Jeg er også MEGET begejstret ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)