søndag den 15. september 2013

I efteråret skal jeg leve i...Endelig, endelig, endelig kom de fine kjoler fra Asos! Jeg har utålmodigt ventet på deres ankomst, og i går var der endelig gevinst. Og helt uden at jeg behøvede at forfølge dagens postbud, ha, de lå skam bare og hyggede sig i postkassen indtil min mor befriede dem. Hvilken lykke! De er hele ventetiden værd; enormt behagelige og noget så pæne. Jeg skal flagre rundt i skiftevis i den grønne, der kan sættes sammen med alt (specielt Gryffindors farver), og den blomstrede, der er i perfekte efterårsfarver og pænt blomstermønster. Det kan jeg godt lide. Det er lidt ligesom at rende rundt i joggingtøj; der er ikke noget, der strammer, og de holder mig dejligt varm. Mmhh. Kærlighed til praktiske kjoler  

6 kommentarer:

 1. De er så fine!! Og så er jeg glad for at du selv nævnte det med Gryffindors gaver, for jeg sad netop og tænkte på at der var lidt Herlufsholm/kostskole-look over det i farverne ;) Men det er nu heller ikke skidt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Hurra for Asos! ;) Hæhæ, jeg foretrækker dog Gryffindor ;)

   Slet
 2. Hæhæ jeg sad også og fik totalt Harry Potter-vibes allerede inden jeg så du skrev Gryffindor ;-) Vildt pæn den grønne kjole!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæhæ, godt med andre HP-kendere ;) Og tak, jeg kommer til at leve i den, den er simpelthen så flatterende og fremhæver både mine øjne og mit hår, fantastisk :)

   Slet
 3. Yay! Så fedt med HP-looket - jeg er sikker på at du er brav og modig nok til at være Gryffindor-elev B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Tørklædet er importeret direkte fra Harry Potter-verdenen i London - dog desværre ikke af-og-til-mig, men jeg satser på at få lov at låne det lidt ;) Og tak ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)