mandag den 9. september 2013

Weekendens loppemarked


I lørdags cyklede jeg heeele vejen op af Dybbøl Banke og lidt længere - Sønderborg Garden holdt en af sine kvartårlige(? Hveranden-månedlige?) loppemarkeder, og efter lang tids overvejelse besluttede jeg, at det måtte være svedecykelturen værd. Jeg er så forfærdelig bange for at gå glip af noget, ha. Til gengæld er jeg ret dårlig til det der med at forhøre mig om priser og prutte om dem, så det er jo en god kombination. Host. Helt håbløs var jeg dog ikke, så jeg gik glad derfra med ovenstående fund. Et styks fin, lille cykel til mit pyntehjørne (jeg forsøger ellers virkelig at begrænse mig med det der nips, men det kunne mit cykelhjerte ikke tage sig af) og pæn, pæn nederdel med strut i det fineste mønster. Man kan måske også argumentere for, at jeg har taljerede strutnederdele nok, men den slags fornuft er jeg ikke modtagelig over for. 2 og 15 kr. - hvem kan stave til K-U-P?! Eller eventuelt bare 'godt køb'. Det er også okay. Jeg er i hvert fald tilfreds.

4 kommentarer:

 1. Den lille cykel faar mig til at blive helt nostalgisk. Mine bedsteforäldre har en lille samling af dem i vindueskarmen og jeg kan huske, at jeg var vild med at lege med dem, da jeg var barn, men at det vist nok var en lille smule forbudt. Jeg ville helt sikkert ogsaa have slaaet til og snuppet den med hjem! Og nederdelen er bare rigtig fin - taljerede skönheder kan man aldrig, aldrig nogensinde faa for mange af, hvis du spörger mig! :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, hvor hyggeligt :) Og nej, det vil jeg helt sikkert også mene - man må aldrig gå ned på taljerede skønheder! :)

   Slet
 2. Ih, hvor er cykel fin! Tror, at det var hjemme hos min farmor&farfar, sådan en stod til pynt i sætterkassen. De er så søde!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er så hyggeligt med de ting, man har set hjemme ved sine familiemedlemmer, de har en helt særlig følelse tilknyttet :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)