torsdag den 17. oktober 2013

Har I ikke en større pose?
Jeg ved ikke helt, om det var et smart marketing-stunt, mangel på andre poser, eller en seriøs fejlvurdering af ekspedienten i Only, men i hvert fald fik jeg sådan cirka verdens største pose til min lillebitte cardigan, ha. Enten fik den et selvtillidsboost, eller også følte den sig måske lidt ensom i den store pose. Hvem ved. Om ikke andet fik jeg hjembragt et af efterårsferiens gode tilbud, pæææn grov strik i den mest perfekte mørkegrønne farve (ja, den dér der fremhæver mine øjne, nemlig) og i den helt rigtige længde. Og så til kun 100 kr.. Haps! Når man nu ikke har ferie, kan man i det mindste udnytte de fordele, der alligevel er ved den - diverse tilbud og familiehjemmehygge. Ikke nødvendigvis i den rækkefølge, ha.

6 kommentarer:

 1. Hey - den er jo voldsomt pæn og perfekt efterårsagtigt! Jeg må et smut i Only (eller sende familien til Borgen). Hvilket materiale er det (håber ikke den dør for mig her...)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! Den er af 50% akryl og 50% bomuld - jeg håber ikke, det ødelagde noget? Ö Held og lykke meg jagten ellers :)

   Slet
  2. Nej, heldigvis ikke ;) Hehe. Har det bare svært med 100% akryl, fordi jeg så lige pludselig føler at jeg er kommet i overgangsalderen (altså varmemæssigt).

   Slet
  3. Det var godt, det havde ellers været synd :P Jeg tror alle, vi har nogen materialer, vi ikke har det så godt med - jeg er heller ikke så vild med kløende uld, og generelt har jeg det med at føle mig i overgangsalderen, hvis jeg får for meget tøj på. Jeg kan hverken svede eller fryse med anstand, ha.

   Slet
 2. Shit den er flot! Jeg må i Only her i Århus, og krydse fingre for at de også har den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yderst! Jeg kunne slet ikke lade den hænge. Held og lykke med jagten. Ellers har de den på nettet (fx. only.dk), den går under modelnavnet 'jubii' et eller andet. Dog til 180, men god jagt i hvert fald ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)