fredag den 7. oktober 2011

Barbie-lyserød


Hvis der er noget, jeg har en svaghed for, så er det små jakker og blazere. Jeg er bare ikke helt så god til at få dem brugt til (kolde) hverdage, så da jeg fandt en strik-jakke, skulle jeg ikke tænke længe (for det gør jeg jo ellers altid, ha ha). Den skal nok ikke bruges til tuttenuttede, lyserøde kjoler og rottehaler, men ellers vil den være rigtig fin til neutrale outfits. Eller blomster, lidt piget må det jo gerne være.


Eller f.eks. her, hvor trøjen matcher skoene og resten af outfittet er holdt neutralt. Jamen man skulle jo tro, at jeg havde klædt mig på til at finde den ;)
Og hvis den opmærksomme læser tænker, at strikken i baggrunden også opfylder mine krav, så kan jeg da godt afsløre, at den også røg med hjem, hæ hæ. Og til 30,- for den lyserøde og 25,- for den grønne, kan jeg ikke andet end endnu en gang at glæde mig over genbrugsshopping ❤


PS til sønderborgere (og omegn): På søndag fra 10-15 er der Modebazar i Humlehøj Hallen, som er et 'loppemarked' med tøj og tilbehør i god stand. Altså masser af nye ting og ting som nye, men ingen lugt og slidte mærkværdigheder som man ofte møder i diverse genbrugsbutikker ;) Entre 10 kr..

Selvfølgelig har jeg slået snitterne i en bod, så kom og køb (ved mig, hæ hæ) og hjælp mig med at tjene investeringen ind. Der er gratis slik i min bod!  Laver et indlæg senere med billeder af nogle af de godbidder, jeg sælger (:

4 kommentarer:

 1. Sikke et fint outfit(:
  Og en rigtig fin blog du har(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og forbi min give away, hvor man kan vinde noget sminke(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor er de sko fra? Nøj de er fine!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare fint ud :)

  SvarSlet
 4. Dyreglad-pige: Mange tak, det er jeg glad for, du synes.
  Men jeg synes ikke, det er passende at du reklamerer for en konkurrence kun for dine faste lœsere her.

  Janne: Tak! (: De er fra Pieces, men er efterhånden ved at have 2-3 år på bagen, desvœrre.

  Annette: Mange tak (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)