onsdag den 19. oktober 2011

Ikea


Som sagt er Natasia lige flyttet hjemmefra, og det er jo den perfekte anledning til en tur i Ikea. Ja, også for mig, hœ. Selvom jeg dog blev sat lidt i skammekrogen, snøft. Men der var da masser af benplads.


Efter at have travet rundt og kigget på pœne, pœne møbler og udstillinger, var det tid til mad. Vi havde droppet madpakken, med priserne i Ikeas restaurant kunne vi lige så godt spise der. 25 kroner for ovenstående udsøgte måltid - uhm... Ej, det var ikke helt så galt, som det så ud ;)


Der er bare nogen, der ikke kan begrænse sig, ha ha. Ej, når man rent faktisk mangler, så er det okay. (det vil sige, at der egentlig ikke var nogen undskyldning for mig. Hmm)


Og så blev den bil fyldt op.


Jeg var dog lidt beskeden, og nøjedes med ovenstående. Et tæppe til min søsters kolde fusser, en kontorstol til min kœreste (som jeg også må sidde i, uha), 6 stk. vaskeposer, en dejskraber, lille pude, hvidt lagen (14 kr., skal måske bruges til halloween-udklædning), sko-ting, sugerør og 2 juleglas (de står bag puden, kan du ikke se det? Eller også glemte jeg at få dem med på billedet. Ups). Stod lige og manglede, ikk' ;)

Nu vil jeg finde mine forældres lille bil og sætte snuden mod Rømø for at hente min lillesøster. Og så giver det forhåbentlig KAGE - glæder mig allerede.

5 kommentarer:

 1. Man kan altid kommer hjem med en masse fra Ikea ;)

  SvarSlet
 2. Det er vist en meget moderat version af en "fyldt" bil.
  Så meget luft plejer der i hvert fald ikke at være i min efter en Ikea-tur!:oD

  SvarSlet
 3. Annette: Det er lige det. Jeg kunne også sagtens have nuppet mere med ;)

  Fru Buur Bækgaard: Ja det havde krævet en del mere at få fyldt sådan en fuldvoksen handikap-bil(/vogn?) op.

  SvarSlet
 4. Ikea er altså også bare et hyggeligt visit og jeg er også typen der kn bilde mig ind jeg helt sikkert mangler den nips ting eller det tæppe (selvom jeg egentlig ikke gør det)

  mvh. Michelle-Marie
  miss-michellemarie.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Michelle-Marie: Ja det er vist sådan nogen som os, Ikea lever af ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)