mandag den 31. oktober 2011

Fashion Flea


I går var jeg som sagt til Fashion Flea, hvor min søster og jeg prøvede at få mere plads i garderoben og rette op på vores skrantende økonomi. Vi kørte dumping-stilen, hvor alt tøj kostede mellem 5 og 20 kroner - billigt! Det gjorde lidt ondt at sælge nogle af de fine ting så billigt, men det er ikke til at komme af med ellers. Resten smider vi ind på  salgsbloggen (engang, host).

Men vi var der jo ikke for sjov, så jeg fik også gjort lidt gode køb (selvfølgelig, hæ hæ) :


En kjole i den lækreste og blødeste kvalitet fra Topshop - 15 kr., ja tak. Blusen er sådan en løs en fra MbyM, den kostede 5 kr., det var også lige til at overkomme.


Og så købte jeg også lidt flere sko, ups. De sorte er fra Bianco og kostede kun 10 kr.. Så kan det jo ikke gå helt galt. Jeg tror bare, at de skal have en make-over - det skal de grå i hvert fald helt sikkert:


Ha ha, sjældent har jeg set et par sko så slidte, undrer mig virkelig over, hvad de har været ude for. Sælgeren mente, at hun kunne få 50 kr. for dem - øh, har du kigget på dine sko? Det er jo de rene plastiksko med en bund lige så hård som diverse Føtex-sko. Nå, så jeg bød altså 30 kr., og med et opgivende blik fra sælger fik jeg dem til den pris. Haps. Nu skal jeg bare overveje, om de er til galaxy eller glimmer. Hmm.

2 kommentarer:

  1. Jeg har et par magen til de grå, og mine ser ligesådan ud! Det må vist bare være dårlig kvalitet :)

    SvarSlet
  2. Anonym: Okay det var da lidt vildt, så ja det tyder da på en mindre god kvalitet. Så håber jeg bare ikke, de falder helt fra hinanden ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)