tirsdag den 18. oktober 2011

50 års fødselsdags-outfit

Da jeg i lørdags var til rund fødselsdag, gik jeg efter et pænt, men afslappet og behageligt look:


Så selvfølgelig røg en af yndlingskjolerne på ❤ Det er egentlig lidt sjovt, de fleste af mine yndlingskjoler er fra H&M (f.eks. her, her og her. Og de tre er alle fra The Garden Collection. Men altså, min oldefar var også gartner ;) ). Afhængig? Måske ;)


Lidt glimmer til at pifte det hele op med.

Cardigan: Genbrug. Kjole og øreringe: H&M. Ballerinaer: Føtex.

Det afslappede kom også af en blød, lang cardigan. Som jeg dog ikke rigtig havde på indendørs, mine fleecestrømpebukser sørgede for, at jeg var dejlig varm.


Og så en lille fjer på, hœ hœ.

Jeg startede ellers ud med de fineste krøller (og en fjernbetjening, der lige skulle have lidt overtalelse for at ville virke). Det kunne jeg bare ikke helt overskue, da jeg lige pludselig kun havde ca. 20-25 minutter til at gøre mig klar og skrive et blogindlæg. Hovsa. Men så kan det jo vœre, at de små krøller skal luftes til sølvbryllup i november. Det tror jeg, de skal (:

3 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt sommeragtigt outfit! Og de krøller er bare rigtig fine til dig :)

  SvarSlet
 2. wow, killer-krøller! Er det dine egne?

  SvarSlet
 3. Maria: Tak, det er jo om at udnytte de sidste lejligheder til at bruge sommer-elemterne (: Og mange tak, glœder mig også til at lufte dem (:

  Anonym: Tak! (: Og ja det er det, eller det vil sige, at jeg har lidt naturligt krøl i håret (mest inderst dog...), men når jeg sover med en fletning, ser det tit sådan her ud om morgenen.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)