onsdag den 5. oktober 2011

Udsalg hos New LookTanktop 35 kr. Sløjfering 26 kr. Skjortebluse 78 kr. Armbånd 17, 5 kr. Stjernetanktop 26 kr.

Så har NewLook igen startet udsalg, og jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig for at kigge lidt. Bare kigge, ikke klikke, hæ hæ. Men åh, hvor er det bare fint. Synes egentlig godt, at jeg kunne bruge nogle fine bluser og tanktoppe, men mine proppede kommodeskuffer siger alligevel noget andet. Host. Men den transparante skjortebluse får alligevel mit hjerte til at banke lidt hurtigere. Og de søde ballerinaer, lige sådan nogle jeg mangler, efter at de gamle sorte har smidt en sløjfe, og vi ikke har noget lim. Suuuuk.

(Så måske ændrer jeg mening, hvis jeg fik nogen at dele porto med. 16 kr. pr. mand, hvis man er tre, Natasia og Iben, hæ hæ. Og Anne måske og Trine? *lokke lokke*)

10 kommentarer:

 1. Åååååh du lokker! Jeg må ind og kigge :)

  SvarSlet
 2. Ih, den hvide skjorte er pæn.. Du må liiiige skrive hvis du bestille noget, måske der skulle noget med til mig også så ;)

  SvarSlet
 3. Er ret vild med den der stjernetop :-)

  SvarSlet
 4. Jeg smutter straks ind på deres hjemmeside og forelsker mig lidt i noget udsalg! :)

  Hvis du er i humør, så har jeg en lille gavedrys kørende for tiden, så du har jo faktisk muligheden for at få et par øreringe helt gratis, hvis du altså ender med at vinde? :)

  SvarSlet
 5. Trine: Det er lige, hvad jeg gør ;) God kigning (:

  Julia: Ja den er (: Og jeg er ked af, at jeg måtte skuffe. Men hvis jeg nu vandt i lotto ;)

  J'adore blog: Den er også så fin (:

  Frøken Lyngsø: Det lyder fornuftigt, god fornøjelse ;)
  Og uha, det må jeg hellere lige kigge på (:

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine ting - især den hvis silke agtige ting med "hul" på ryggen .. Men jeg er ikke så god til de størrelser - kan ikke finde ud af hvad der svare til min størrelse :) Hehe ..

  SvarSlet
 7. Rikke: Ja New Look har altså nogle fine ting (: Og ja det er en ret fin detalje.
  Og de der størrelser... Når de ikke engang selv kan finde ud af, så er det altså også svært for os andre ;) Som altid svinger de, har fx. købt to ting i størrelse 40/12, hvoraf den ene er for stor, og den anden er for lille. Og så passer deres 'oversættelse' af størrelserne ikke sammen med fx H&Ms, hvor en 12 svarer til 38.

  SvarSlet
 8. Ej så er det da også umulig :( .. Mon man bare skal satse? Har du handlet derfra? :)

  SvarSlet
 9. Jeg har handlet derfra nogen gange, og jeg synes alligevel det er ret svært. Inden jeg bestilte første gang, havde jeg købt fra en af de fysiske butikker, så jeg havde lidt at gå ud fra. Men det er jo også et spørgsmål om, hvordan man gerne vil have tingene til at sidde.
  Og hvis man satser, skal man bare lige huske på, at det koster alt for meget at skulle sende tilbage til England. Suk.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)