lørdag den 7. januar 2012

3D blomsterblusen


Som så mange andre har jeg haft et godt øje til den fine 3D blomsterbluse, men ikke til den høje pris. Så begyndte der at komme Ebay-tip om bluser til 135-180 kr., men der var jo stadig den der moms og det der Post Danmark-gebyr. MEN efter lange og opslidende søgninger (host) fandt jeg endelig et sted, hvor jeg kunne byde på blusen til gebyrfri pris (=blusen kostede under 80,-, portoen mere). Og så vandt jeg auktionen og ventede spændt på, at blusen nåede frem:


Uha! :D Desværre var den for lille til mig (ikke mere kage til den dame), men heldigvis kunne min lillesøster tage over:


Bluse: Ebay. Bukser: Cheap Monday. Støvler: Dr. Martens.

Såå fin. Den er vi glade for, den bliver i familien.


Og så ved jeg ikke helt, om hun var utilfreds med, at det for en gangs skyld var mig, der stod bag kameraet? Hmm ;)

Jeg har desværre ikke noget link til blusen, da det er den eneste jeg har fundet under momsgrænsen. Ellers kan den købes her til 164 kr. + moms (25%) og gebyr (185 kr.).

6 kommentarer:

 1. Den er SÅ fin og feminin. Selvom det ikke lige er mit snit overvejer jeg kraftigt at bestille den,. men kan ikke rigtigt finde ud af om den skal være hvid eller rosa.

  SvarSlet
 2. Hvor ser den fin ud :)
  En skam du ikke kunne passe den :(

  Lise

  www.fashion-fun.com

  SvarSlet
 3. Betina: Det er den nemlig. Og nej det er et godt spørgsmål, den er så pæn i begge farver.

  J'adore blog: Jeg har ikke bestilt den, jeg har linket til, så jeg ved ikke, om det er samme størrelse, med mindre alle blomsterbluserne kommer det samme sted fra. Men den jeg bestilte var for lille til mig, men fin til min søster, der er lidt mindre og har en anden kropsbygning (=kortere overkrop) end mig.

  Lise: Ja det var ret ærgerligt, suk. Men godt jeg har min søster så ;)

  SvarSlet
 4. Hej. Fin bluse!
  Nu du handler så meget på ebay, og du er rigtig inde i det, er du nok den rigtige at spørge. Hvornår rammer man momsgrænsen? Og hvordan fungerer det med told og moms? :)
  Mvh.

  SvarSlet
 5. Hejsa, mange tak :)
  Grœnsen ligger på 80 danske kroner. Det vil sige, at når din vare kommer over 80 kr. (eksl. porto, de 80 kr. er kun varens pris (er jeg 99% sikker på)), skal du både betale moms (25%) OG gebyr til Post Danmark på 185 kr.. Told betaler man først når varens pris er et sted over de 1000 (mener, at det er omkring 1150-1300 kr.).
  Ovenstående gœlder kun, når man køber varer uden for EU. Altså kan man indenfor EU købe alt uden at bekymre sig om moms, told og gebyr. Dog skal man stadig vœre opmœrksom på den engelske Ebay, hvor mange varer bliver sendt uden for EU, og der derfor ryger de ekstra omkostninger på. Håber du kunne bruge mit svar :)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)