lørdag den 28. januar 2012

Dagens kup: Nike Free til 375,-

Hvis der er nogle sko jeg elsker, så er det mine Nike Free. De er SÅ gode at gå i, og så er de ret pæne. Derfor har jeg også holdt godt udkig herovre, for man må jo kunne erhverve sig nogen (flere, host) til en rimelig pris. Og mon ikke! I butikkerne koster de 90-110$+tax (8%), hvilket jo er en okay pris. At lave sine egne vil løbe op i ca. 760 kr.(+porto?), og så er der jo børnestørrelserne. Hå håååå! De går helt op til størrelse 40, og står til 70-75$+tax. Og hvis man smider en gang gratis porto og 15% rabat oveni, koster de kun 375 kr.. Kup!


Jeg har dog ikke selv hapset et par endnu, men købt de lilla for min søster. Og så må jeg bruge dem, indtil de skal til Danmark, hæ hæ. Overvejer dog stærkt de grå, men skulle måske hellere satse på, at der kommer et par i bordeaux/mørkeblå. Eller lave et par selv, hmm. Stort dilemma ;)


Jamen som om jeg kunne finde på at beholde dem. Men måske glemme at sende dem hjem i første omgang, øhø.

15 kommentarer:

 1. kan du sende et link til hjemmesiden? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvfølgelig, det er footlocker.com :) Og koden er LKS4AFD.

   Slet
  2. (og nu ved jeg ikke, om du har erfaring med Nike Free, men personligt synes jeg, at de er ret små i størrelsen. Jeg bruger normalt 39 (nogle gange 38, få gange 40), og mine er en størrelse 40)

   Slet
 2. Hold op det er billigte :) ja de er nemlig ret små i størrelserne og lidt smalle - men så dejlige at have på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må man siger, bliver også nødt til at have købt et par før jeg rejser :) De er nemlig bare skønne!

   Slet
 3. Det er sq billigt! Utrolig fed blog. Måske vi kan følges? Hvis du er interesseret..
  - Asta Johanne.

  // astajohanne.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut :p Mange tak :) Du skal være velkommen til at følge mig, og jeg kigger forbi :)

   Slet
 4. Det er jo det dejlige ved USA. Billigere priser! ;) Jeg fik også mine billige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt :p Kunne dog godt ønske mig billigere priser på sund mad.

   Slet
  2. Ja det giver jeg dig ret i! Det er ekstremt dyrt ihvertfald her hvor jeg bor. Rugbrød, er bare ringe. Vi køber det alligevel men det gør ondt i pengepungen! :P

   Slet
  3. Ja det meste er også ret dyrt her, savner Netto ;) Og det rugbrød der... Vi betaler også kassen for sådan noget hårdt noget. Vi er dog igang med at afprøve shake'n'bake-rugbrøddet fra Ikea, det er heller ikke helt billigt, men hvis det er godt og ikke alt for besværligt i længden, så må vi holde os til det :p

   Slet
  4. Det har vi afprøvet et par gange, det blev rigtig hårdt for os desværre. Smagte ikke helt godt men det er jo smag og behag. Jeg ved ikke om du har en Whole Foods omkring dig, men der køber vi vores "rudbrød". Hvis du har en nær dig, er det et smut værd, da de har en hel masse forskelligt brød.

   Slet
  5. Æv da. Vores er også meget hårdt at skære i, så det er nogle ordentlige humpler, jeg får ud af det. Heldigvis synes jeg stadig det smager godt, så det er jo heldigt for mig :)
   Uha, vi har godt hørt om det der Whole Foods, men har stadig vores første besøg til gode. Det må vi i hvert fald få tjekket ud, tak for tippet :)

   Slet
  6. Jeg ved ikke hvorfor det bliver sådan, det er surt! Men ja, Whole Foods. Det brød vi køber hedder Russian Black Bread (mener jeg)! :) Det var så lidt!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)