onsdag den 18. januar 2012

First day at work

Mandag havde vi helligdag (Martin Luther King Jr. Day, selvfølgelig), så det var først i dag, tirsdag, vi havde vores første arbejdsdag. Det er kontorarbejde med dresscode, så jeg tog et neutralt og sikkert outfit på:

Bluse: Genbrug. Bukser og ballerinaer: H&M

Jeg havde også en pæn jakke på til, men den havde jeg glemt alt om, da jeg tog billederne. Jeg skulle nemlig ud at købe et par Converse til min søster (til 150 kr.!!!). Men de havde dem selvfølgelig ikke i hendes størrelse, æv.
- Og har I lige set mit flotte badeforhæng?! SÅ sødt. Target's det bedste til 15$.


Dagens detalje - mit ur med to urskiver. Så er det let at finde ud, hvorfor der ikke er nogen på Facebook, når man kommer hjem fra arbejde.

Og hvordan gik første dag så? Vi fik en masse masse info, så der blev mest lyttet. Og så fik vi skrevet en artikel om os selv. Se dem her (scroll lidt ned), ha ha.
Vi er tre på kontoret, mig, den anden praktikant og så chefen. Vi har dog vores lille kontor ved Det Danske Eksportråd i Atlanta, så der er også andre danskere (og amerikanere). Alle er heldigvis helt vildt flinke, vi er blevet taget rigtig godt imod :)
Jeg skal godt nok have vænnet mig til at så mange snakker amerikansk. Det er ikke fordi, jeg ikke forstår det (bortset fra ham, der var snottet. Lidt af en udfording!), men fordi jeg bliver lidt genert, når jeg skal tale engelsk, hæ :) Om en uge burde det være væk, og så har jeg 4,5 måned til at udfolde mig sprogligt.

8 kommentarer:

 1. Fedt ur! Martin Luther King's museum og hus ligger et sted i Atlanta. God arbejdslyst, og glæder mig til at se jeres bil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Er også rigtig glad for det :)
   Tak for tip, det lyder som noget, der var værd at se :) Indtil videre har vi mest set Target og kontoret ;)
   Jo tak, og bilen kommer snart. Indtil videre kan du se nummerpladens i dagens indlæg, hæ :)

   Slet
 2. Når du siger 'vi', som i dette indlæg og forrige, hvem mener du så? Rejser du med andre praktikanter? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så mener jeg mig og min medpraktikant, en anden dansker :) Vi bor også sammen. Har lavet en indlæg med det, kan godt se at der lige manglede lidt info om det :)

   Slet
 3. Uh, jeg glæder mig til at følge dit eventyr. Uret er ret fedt!

  /Christiane

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre :) Tak! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)