søndag den 23. oktober 2011

Amok i en glimmer-rus


I går var den store dag, hvor der for alvor skulle glitres igennem. Uha! Man tager:


Et styks ivrig søster, der havde været så sød at klargøre glimmer-rummet: Avispapir (gulvet kunne ellers have været pænt med glimmer, hæ hæ), diverse redskaber og selvfølgelig godt med sundt og nærende proviant. Og så havde jeg medbragt masser af glimmer, lim og sko.


Nu er det ikke fordi opskriften på glimmer-sko er revolutionerende, guiden har efterhånden været på mange, mange blogs. Man skal bare bruge noget at glitre til, lim, løst glimmer, pensel, noget at blande glimmer og lim i (gerne noget, der kan smides ud bagefter) og evt. noget hårspray til at holde glimmeret fast efterfølgende, hvis det er nødvendigt. Overvejer dog stadig, om jeg skal købe sådan noget decoupage-lak for at sikre glimmeret. Hmm.


Og så skal man nok tage noget tøj på, der godt kan tåle lidt glimmer, hæ hæ. Det var i hvert fald mange steder bagefter.
Angående glimmer-mængde, kan jeg sige at sådan en 120 g glimmer-bøtte var mere end rigeligt til tre par hele, fuldtdækkede sko, der var stadig ca. en tredje/fjerde-del tilbage. Vi havde købt glitter ved Panduro Hobby, da ovenstående bøtte var sat ned til 25 kr. Nu koster den dog 84 kr. igen. Jeg har også set glimmer i Bilka til ca. 30 kr for 60 ml, min Bilka havde dog kun omkring tre forskellige farver.


Og så kunne vi komme i gang med det spændende! Selvom det næsten var lidt for spændende, det fremgik ikke, om limen ville tørre gennemsigtigt - det gjorde den heldigvis ;)


Næh, se hvor sød hun er :D


Kaos? Hmm, lad os bare sige, at vi var effektive ;) Vi gik derfor over til en anden lim (min fars snedkerlim, hø), da der skulle bruges massive mængder, og det var min lille tube altså ikke nok til.


Foreløbigt resultat, uha, GLIMMER! Nu må vi lige se, hvornår det er tørt, og så skal der tages pæne billeder af de glitrende resultater. Og overvejes om mere skal glitres til, hæ hæ.


Glimmer ❤

13 kommentarer:

 1. Hvor er det fint! Jeg er vild med ballerinaerne med glimmersnude :D

  SvarSlet
 2. Fuck hvor er det fedt! Jeg er, ligesom Emma, vild med ballerinaerne, hvor der kun er glimmer på snuden :-D Jeg skulle ellers lige til at smide en masse sko ud, men... Det ser ud til at jeg må købe noget lim og glimmer i stedet ;-)
  Var det den der "dana lim" på billede nr. 3, som ikke var nok? Hvor langt rækte den? Bare for at jeg køber nok lim, hvis jeg lige bliver lidt kreativ på et tidspunkt ;-)

  SvarSlet
 3. Sikke en fed idé!!! Må heller prøve det samme en dag :D

  SvarSlet
 4. Det er virkelig blevet fint! Er specielt vild med herreskoene. Kunne være man skulle prøve at finde sig et biligt par at glimre til.

  SvarSlet
 5. Der kunne jeg ikke lade være med lige at gå en tur ind til mine sko, og overveje om jeg ikke har nogen der kunne peppes op af sådan en tur. Fabelagtig ide!:o)

  SvarSlet
 6. Emma: Tak (: Sådan nogle har jeg også sukket over i lang tid, og nu kunne jeg lave min helt egen udgave :p Er bare lidt spændt på, når limen er helt tør. Tror nok, at de lige skal have et lag til.

  Monika: Hæ hæ, mig og min søster var også meget begejstrede :p og sådan har jeg det også, kigger på mine sko med helt nye øjne - sikke muligheder, sikke muligheder!
  Angående limmængde så startede vi ud med Dana-limen (på hæl-skoene), men fandt ud, at med de mængder sko, vi skulle glimre, var det nok bedst med noget billigere lim. De 2 næste par skulle også dækkes helt og fuldstændigt i glimmer, så der ville tuben nok ikke have været nok. Jeg tror vi brugte måske halvdelen af tuben på de høje, glimmersnuderne og så en lille klat på et par af de andre. Men jeg ved ikke, hvor stor forskel limen gør, umiddelbart skal det vel bare være noget lim, der tørrer gennemsigtigt og er relativt holdbart (:

  Louise: Det var også hvad jeg tænkte, de gange jeg har set det ved andre. Og nu skulle det altså være! :D

  Annette: Åh, du har så ret. For at bestille fra Panduro skulle man nemlig bestille for mindst 200, og så kom der porto på 50 kr. oveni. Så vi har købt enorme glimmermængder for 250 kr. - men så har vi også glimmer til laaaang tid ;)

  Betina: Mange tak (: Uh ja, mit hjerte banker også lidt hurtigere, når de ser dem. Perfekte til en glimmer-elsker som mig :D Og det er faktisk bare de hvide gummisko fra billede 2 (ved siden af min søsters knæ). De er bare fra Bilka, og jeg har også planer om, at finde andre billige sko, der kunne bruge lidt glimmer. Vi har i hvert fald nok af det, ha ha.

  Fru Buur Bækgaard: Jeg kender følelsen, kigger også på alle mine sko med glimmer i øjnene ;)

  SvarSlet
 7. Tusind tak for dit uddybende svar Stine! Og ja for søren da, har flere par sko som er fuldstændigt outdatede, men modellen ville stadig kunne bruges - så det er jo bare at smide en masse glimmer på!
  Okay, tak for svaret med limen, det er bare så jeg ikke køber helt forkert ;-)

  SvarSlet
 8. Monika: Velbekomme (: Og det kender jeg godt, der skal bare glimmer på det hele ;)
  Held og lykke med limen og det hele (:

  SvarSlet
 9. Wauw! Det ser godt nok flot ud! Det vil jeg da også prøve :) Lækkert indlæg ;)

  SvarSlet
 10. Natasja Sarah: Tak, vi er også meget tilfredse :D Og det synes jeg da, at du skulle gøre, god fornøjelse :D

  SvarSlet
 11. Jeg ved godt dette er en gammel post, men ville lige høre, hvordan glitteret holdt - faldt/dryssede det af?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev fint siddende, der var i hvert fald ikke noget, der dryssede :) Det eneste problem kan være, hvis det er en sko, hvor man 'bevæger' selve skoen meget (altså hvis snuden f.eks. krøller sammen), så kan glimmeret godt skalle af med tiden.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)