mandag den 10. oktober 2011

Anstændighedsshorts; Dagens Ebay-tip

Vi kan vist godt blive enige om, at korte kjoler: pænt, at blotte sig: mindre pænt. Derfor jeg ret glad for cykelshorts, der giver en fin anstændighed. Indtil nu har jeg brugt et par korte løbetights, der lige har været lidt for lange til at holde sig selv skjult. Og selvom jeg ledte og ledte og ledte, fandt jeg ikke nogen i den rigtige længde. Indtil Natasia købte nogen på Ebay. Øh, godmorgen til mig, selvfølgelig kan man da købe dem der!


Så inden længe lå de her hjemme ved mig ;) Natasia havde købt nogen til både 35 og 50 kr., men jeg optimerede søgningen og fandt dem her til 17,50 kr.. De er one-size, og jeg vil sige det på den måde, at de sidder fint på mig, men at de er mindre gennemsigtige på min lillesøster, ha ha.


De har den helt rigtige længde til mine kjoler, så jeg kan gå ud i blæsevejr, tage en tur på cyklen og bare være klodset sådan generelt uden at bekymre mig, hæ.
Nu ved jeg godt, at det ikke lige er sæson for bare ben mere, men personligt synes jeg også, det er rart til ud over stømpebukser. Også for at give lidt ekstra varme på de kolde efterårsdage, hvor kjolen bare skal på.


Haps, klar til brug. Jeg har dem faktisk på lige nu, sammen med ovenstående kjole og en stor, vamset strik. Uhm.

2 kommentarer:

  1. Hvor lang tid gik der fra du bestilte til du modtog dem? :D

    SvarSlet
  2. Jeg bestilte den 23.september og modtog 5. oktober, så lidt under 2 uger (:

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)