tirsdag den 4. oktober 2011

Smuttur til Odense

I lørdags var jeg som sagt i Odense, hvor mine forældre skulle købe skistøvler i Danmarks største surf- og skibutik. Det tog dem to timer(!), men heldigvis havde de smidt min søster og mig af ved gågaden. Ja tak. Men nu skulle det hele jo ikke gå op i shopping (ha ha), så vi fandt også en ny ven:

Nårh hvor sødt :D Sådan en lille Hoptimist måtte altså meget gerne stå hjemme i min stue. Så skidt med, at der ikke ville være plads til så meget andet, hæ hæ.

Blazer: Kvickly. Kjole: Bilka. Sko: Nike Free. 

Jeg skulle da også have et billede med vores lille ven. Foran Svindelrup, undskyld, Sinnerup, som tre dage inde i et månedslangt tilbud selvfølgelig havde udsolgt af det, jeg kom efter. Tsk. Nå, men med sådan en sød Hoptimist kan man blive tilgivet for det meste ❤ ;)

Og så gik vi ellers helt amok på gågaden:

 Bøjle 6,66 kr. Sugerør á 3 kr. Synåle: 2,22 kr. Hindbær-te 6 kr. Blomstrede strømper á 10 kr.

Nå, eller måske ikke. Jeg manglede ikke rigtig noget, og så er der jo ikke nogen grund til at bruge sine surttjente penge. I stedet fandt jeg nogle nødvendigheder i Søstrene Grene og søde strømper på tilbud i H&M.
Og hvis nogen skulle spekulere over, hvad bøjletingen er til:


Ta da! Sådan nogle bøjler fylder alligevel på sådan en bøjlestang, så den her, hvor der kan hænges masser af små kjoler på, er ret praktisk. Desuden er der velour på, så ingen tynde stopper, der glider af. Smart.


Min søster nuppede denne bordeaux-farvede finhed i H&M sat ned til 100 kr.. Jeg havde også et godt øje til den, men hun fik den sidste, tsk. Så må jeg jo se, om jeg kan låne lidt ;)

4 kommentarer:

 1. God idé med bøjlestangen til kjoler!! Sådan et par stykker må jeg vist hellere få fat i :)

  Og så er den der Hoptimist sat på ønskesedlen!! Den kan da ikke være dyr i den størrelse...vel? ;)

  SvarSlet
 2. Sandra: Ja det er ret genialt :p Jeg skal også have fat i nogen flere, havde vist undervurderet antallet af kjoler ;)
  Og se så fik da gang i ønskesedlen, ha ha ;) Og nej, den kan da ikke koste så meget ;) Og ellers skidt pyt, vi fortjener den ;)

  SvarSlet
 3. Nemlig! ;) Glæder mig allerede, ha ha ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)