torsdag den 6. oktober 2011

Sensommer ved gyngestativet

På (næsten) månedsdagen for min mosters 40 års  fødselsdag (og i dag hvor min anden søde, søde moster har 50 års fødselsdag, hurra :D ), er det vist meget passende at få vist det outfit. Det var dagen efter det store guldbryllup, hvor jeg stod 'tidligt op' 10.30, brugte ca. 50 minutter på at daske rundt i en døs, og til sidst havde jeg 10 min. til at gøre mig klar. Hovsa. Heldgivis bugner mit skab af fine kjoler, så jeg smed en af dem på og smuttede afsted:

 


Kjole og broche fra H&M og slidte, slidte ballerinasko fra Nelly. Det var nemlig udendørsfest i telt, så bliver jeg praktisk. Og øm over for de pæne sko. Min far havde derimod taget sine Ecco-sko på, der i protest valgte at begå selvmord. Kvalitet er åbenbart ikke, hvad det har været.
Den flotte Swarowski-ring på næstsidste billede er et lille stykke tyvekost, der ikke sad på min finger særlig meget længere end det tog at tage billedet. Men jeg ved hvor den bor. Flyt hjem til mig ❤ :D

6 kommentarer:

 1. Jeg vil også gerne have den ring <3 Hvor er du bare smuk :)

  SvarSlet
 2. J'adore blog: Mange tak, jeg vil også sige, at de blev meget vellykkede (: Tak til min søde søster ;)

  Annette: Den er også bare så fin. Og mange tak, det var rigtig pænt sagt! (:

  SvarSlet
 3. Den kjole er superfin ;) Håber du vil kigge forbi :)

  SvarSlet
 4. Du har simpelthen så god en stil. Er egentlig ikke så meget for alt det med outfit fotos, ved aldrig hvad jeg skal sige, men jeg er bare helt vild med din stil :)

  SvarSlet
 5. Mette: Tak, jeg er også rigtig glad for den (: Og jeg kigger forbi (:

  Janne: Og du er simpelthen så god til at give komplimenter, mange tak! (:
  Og nej jeg ved godt, at det er lidt forskelligt, hvad folk kan lide at se på bloggen, så jeg forsøger også at variere indlæggene, så der er noget for de fleste (inden for det jeg kan lide at skrive om//min blog handler om). Jeg ved bare (tror?) at mange godt kan lide outfitbilleder, så dem skal der også være plads til (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)