onsdag den 26. oktober 2011

Genbrugsjakke

Nu er det ikke fordi jeg shopper mere - ej, hvem prøver jeg at narre? Hver gang jeg ser noget pænt tøj, tænker jeg, at det ville da liiiige være helt perfekt til Atlanta. Og køber det. Måske kan det skrives på under udgifter ved budget i legatsøgningen? Hmm.
Nå, men det jeg ville sige er, at i går var jeg på genbrugsjagt efter sko. Kun sko. Ja og så kiggede jeg jo også på alt det andet, host. Heldigvis egentlig, for jeg fandt den helt perfekte jakke:


Sååå pæn. Den er i hvert fald lige mig med de mørke, dybe farver, velour, guld og skulderpuder. Den blev da nødt til at komme med hjem - den bliver nemlig perfekt til Atlanta, ha ha.50 kr. måtte jeg slippe, men så skal vi til gengæld leve lykkeligt til vores dages ende. Når jeg altså finder ud af, hvordan jeg får den til at lugte mindre... gammelt.

I dag har jeg haft travlt med at være i skole og agere chauffør for kæreste, der skulle til Zürich - jeg skulle dog kun køre dem til Flensborg, ha ha. Så egentlig burde han betale for det shopping, der så skete dernede (ja, igen - men der var altså UDSALG). Ikke?

5 kommentarer:

 1. Ja, det vil jeg også nok sige - den er perfekt. Også til Atlanta!:o)

  SvarSlet
 2. Betina: Tak! Og jeg var endda lige ved at overse den, var på vej ud af butikken, da jeg så den og gik tilbage. Puha.

  Fru Buur Bækgaard: Jeg er glad for, at du er enig ;) Så mangler jeg bare at få mit dankort med på vognen ;)

  SvarSlet
 3. Ej hvor sjovt. Jeg har en jakke der ligner uhyggeligt meget. En jeg har fået fra en veninde - du kan evt. se den på min blog -> josiasen.blogspot.com :)

  I øvrigt en rigtig fin blog du har, og nogle gode billeder :)

  SvarSlet
 4. Ej ja, det var pudsigt, den ligner ret meget. Det er sjovt, når det nu er genbrug (:

  Og mange tak, det er jeg glad for, at du synes (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)