mandag den 17. oktober 2011

Ferie?

Bare fordi man har efterårsferie, er der jo ingen grund til at ligge på den lade side - jeg har i hvert fald masser at lave:


Der skal søges legater og visum i stor stil.


Så bør jeg vist også få ryddet lidt op, hæ (men på den anden side, så løber det jo ingen steder. Det gør min kæreste dog måske, hmm).


Der skal læses en masse, med de helt rigtig præstationsfremmende midler (og ved ikke, hvordan der sneg sig en frilæsningsbog med på billedet. Men den er på engelsk, så det tæller da lidt).


De her skulle gerne omdannes til en masse æblekagegrød (og ja, der er også fyldt op i den store kasse under den åbne).


Og så har jeg også lidt små projekter, jeg gerne vil have gang i. Jeg ved ikke helt, hvad/hvor meget der skal glimres til, men min søster og jeg skal nok få det sjovt. På lørdag(/søndag), hun er nemlig stukket af i sommerhus. Tsk. Nå, men så har jeg da bedre tid til alt det praktiske først.

Udover ovenstående skal jeg prøve det der motion (ha ha), i IKEA i morgen, arbejde lidt, have en masse køretræning og til Hamborg for at stå på ski :D Og hvornår skulle jeg lige slappe af? Hmm. Den tager vi i juleferien!

5 kommentarer:

 1. Det lyder nu skønt selvom du har nok at lave ;)

  SvarSlet
 2. Der er godt nok nogle ting at tage sig til, hva;)
  Jeg er også studerende på AU, så meget ferie bliver det ikke til, især ikke med det vejr, som vi har os.

  God blog ellers:)

  SvarSlet
 3. Hvad studere du, og hvor henne? Jeg er ny på bloggen, så ved ikke om det er noget du har skrevet om før :) men vil rigtig gerne vide.

  SvarSlet
 4. Christina: Ja jeg keder mig i hvert fald ikke ;)
  Og nej, men jeg nyder det nu alligevel så godt som jeg kan, at sove til klokken 8 og ingen undervisning er ren luksus (:
  Og tak (:

  Vanessa: Jeg lœser til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Sydvest i Sønderborg (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)