tirsdag den 4. oktober 2011

Shop til halv pris på Nicehair.dk


Hos MyDeal.dk kan man i dag købe et gavekort til Nicehair.dk på 300 kr. for kun 150 kr (+ 29 kr. i porto). Det kalder jeg et pænt godt tilbud, da prisen derinde i forvejen er trykket i bund. Jeg har i hvert fald slået til (*klask*).

F.eks. min absolutte yndlings mascara, der i butikkerne koster 100-108 kr. (70-80,- på tilbud) sælges på NiceHair til 59 kr. her. I forvejen ret billigt, men hvis man køber gavekortet, kan man ved at købe 5 styk (hvad er der nu galt med et lille lager?) komme ned på en stykpris på under 36 kr(!). Det er jo ren foræring.
Der er selvfølgelig også mange andre (billige!) ting, som andet make-up, hår-ting og neglelakke, f.eks. udvalgte Essie fra 40 kr. og op. Iiih, er jo nærmest helt oppe at køre ;)

10 kommentarer:

 1. Aaaaarggh. Tak for tippet! ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor lækkert. Tak for tippet. Lagt i kurv :p

  SvarSlet
 3. Wow! Jeg må vidst lige et smut forbi mydeal - I Odense har vi dog en butik ved navn beautycos, der ligeledes sælger skønhedssager til langt under markedsprisen, mmm!

  SvarSlet
 4. Beam: Velbekomme ;)

  Trisse: Ja det kan man lige bruge, jeg skyndte mig også at slå til :p

  Frøken Lyngsø: Det lyder som en god ide. Og hvor dejligt, jeg giver heller aldrig fuld pris for make-up, når man nu kan få det billigere andre steder (:

  SvarSlet
 5. Kan man stadig købe det? :) Hvis ja, hvor? Jeg kan nemlig ikke finde det på Sweetdeal? :)

  SvarSlet
 6. Anonym: Ja, det udløber først om 17 timer (: Jeg har linket til det i teksten, og det er også på Mydeal og ikke Sweetdeal, man kan købe det ;) Linket får du også lige her: http://mydeal.dba.dk/deal/spar-50-paa-et-vaerdibevis-til-nicehair-dk-og-faa-adgang-til-danmarks-stoerste-udvalg-i-haarprodukter-de-samme-maerker-som-hos-frisoeren-bare-billigere?location_slug=landsdaekkende

  SvarSlet
 7. Åh mange tak! Jeg havde vidst ikke været helt vågen, da jeg læste teksten ;)

  SvarSlet
 8. Velbekomme (: Og nej det tror jeg heller ikke, hæ.

  SvarSlet
 9. Jeg har lige fundet Essie negle lak til kun 29 kr. på http://www.billigvoks.dk/essie_neglelak-1805.html

  SvarSlet
 10. Wauw, det var godt nok billigt, og det er jo vildt mange farver! Kup (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)