torsdag den 13. oktober 2011

Varme vinterben

Det er vist ikke længere til at skjule, at det kolde vejr er over os igen. Derfor er det på tide at tage sine forholdsregler, og sidste år skrev jeg et uforglemmeligt indlæg om vintertip til frossenpinde:

Hø hø. Det er ikke fordi, jeg ikke har knuselsket mine vinterløbetights med børstet inderside (❤), men de har alligevel haft lidt begrænsninger. Lynlåse og farvede sømme alle mulige og umulige steder, og rimelig fede brede ankler ved brug med strømpebukser.
Så da Føtex i denne uge reklamerede med termoleggings, var jeg solgt. Jeg ærgrede mig dog over, at de ikke fås som strømpebukser, men så var jeg i Tiger: 

Leggings 80 kr., to for 100 denne uge. Strømpebukser 50 kr. parret.

Ih, altså! (: Så burde jeg kunne klare mig et stykke tid, hœ hœ.  Leggingsne er lidt tykkere end strømpebukserne, men begge dele er så behagelige og varme(re) at have på. Hurra for fleece ❤

Og tusind tak for alle de søde kommentarer på gårsdagens indlœg, jeg glœder mig til skrive om mit store eventyr her på bloggen (:

10 kommentarer:

 1. Ja, det er bare med at finde noget der kan holde en varm. Synes allerede at det er blevet koldt, og det går jo kun i en trist retning nu :(

  SvarSlet
 2. Tak for tippet! Vidste godt vi havde termoleggins i Føtex, men foretrækker også at der er fødder i, så er glad for, at de findes i Tiger :D

  Emma

  SvarSlet
 3. Annette: Ja desværre, men sådan noget her hjælper en hel del. Det kunne jeg faktisk godt have brugt i det, brrr.

  Emma: Velbekomme (: Og hurra for Tiger, det er jo helt genialt. Jeg trækker i hvert i et par i morgen, når jeg skal være pæn til fødselsdag :D

  SvarSlet
 4. Tak for tippet. Købte et par m fleece i går. Skønt. God weekend.

  SvarSlet
 5. Beam: Jeg er glad for at høre, at I kan bruge tippet (: Jeg havde et par af mine på i går, og også i dag, de er simpelthen så behagelige. Bliver nødt til at købe et par mere.
  Og tak i lige måde (:

  SvarSlet
 6. termo strømpebukser fås nu netto til kr.39,95 Har nogle prøvet disse.??? hilsen Bettina

  SvarSlet
 7. Ku man ikk klippe fædderne af sødan nogle termo nogle og bruge dem som lange underbukser,eller ville det være synd,vh Dennis.En kold tid gås jo i møde for os alle.

  SvarSlet
 8. Anonym 1: Dem har jeg ikke prøvet, men jeg har købt nogen på Ebay til 20 kr., som jeg venter spændt på at modtage og teste.

  Dennis: Jeg tror godt, man kunne pille tå-syningen på strømpenukserne op (med mindre de begynder at folde op), og så bruge dem som lange underbukser. Ellers så er dem fra Føtex jo uden fødder. Men ja, det bliver koldt, min kæreste har også altid lange skiunderbukser på under om vinteren.

  SvarSlet
 9. Hej Dennis brug da BARE STRØMPEBUKSERNE som som de nu engang er hvorfor ødelægge,strømpebukser er da blot bare en beklædnings genstand som alt muligt andet hilsen Bettina

  SvarSlet
 10. se netto reklame nu også leggins med fod 45 kr har nogle prøvet disse,vil jeg gerne høre nærmere,vh Betina

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)