lørdag den 1. oktober 2011

De 25 år

Nu hvor det er en uge siden, jeg var til min første 25 års fødselsdag, er det vist også på tide med nogle gode stemningsbilleder derfra:


Ha, den har jeg bare selv lavet. Altså den der mikroskopiske drink, der blegner lidt i forhold til den i baggrunden. Til gengæld havde min mere stil. Siger jeg til mig selv. Og så var der kanelsnegl til, det var jo 25-års, hæ hæ.


Spises skulle de jo også, de kanelsnegle, men helst uden kamera næste gang. Tak. Men ellers ser Nanna og jeg da rigtig søde ud.

Og så runder jeg lige af med aftenens outfit:

Kjole: H&M. Sko: Kvickly.

Min fotograf var gået i seng, da jeg kom hjem, så der måtte lige en rekonstruktion til søndag eftermiddag, hvor lyset simpelthen var fremragende ude i opgangen.
Jeg endte op i den her kjole, som jeg egentlig slet ikke forstår, at jeg ikke har brugt før. Det skal den i hvert fald nok blive fremover, synes simpelthen, den er så fin. Og så har den været med i et afsnit af Borgen, ha ha.


Aftenens detaljer, ring fra H&M. Og pæn, pæn neglelak. Nej hov, den glemte jeg at få lagt, hœ.

Lige nu venter jeg på mit lift til Odense (okay, jeg burde måske også få gjort mig lidt klar, host), og så er jeg klar til en omgang seriøs shopping. Eller sådan lidt i hvert fald, skal jo også skåne mit dankort lidt for det forbrugsmonster, jeg vist er blevet til. Nu må vi se, hvor galt det går.

7 kommentarer:

 1. Den kjole har jeg også haft! Men jeg sendte den tilbage, fordi den ikke sad ordentligt. Den var ellers så pæn og fin i stoffet. Nu fortryder jeg måske lidt ;)

  SvarSlet
 2. Ved godt det ikke lige hører under dette indlæg men.. Ved du hvornår det online udsalg begynder hos H&M?

  SvarSlet
 3. Stine: Hæ hæ, ja det kan jeg godt huske (: Jeg overvejede også, om min skulle tilbage, og den har godt nok også bare hængt på bøjlen i lang tid. Men nu er jeg glad nok for, at den blev ;)

  Anonym: Nej det ved jeg desværre ikke, venter også selv spændt. Men en del af de relativt nye varer er jo allerede smidt over på udsalg, så håber da ikke, at det kun er det, indtil næste store udsalg.

  SvarSlet
 4. Janne: Hvor er du altså sød, mange tak!

  SvarSlet
 5. Tillykke!(:

  Xoxo Rachel
  -http://theblogpeaceloveicecream.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Rachel: Det var nu ikke mig, der fyldte, men tak alligevel ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)