torsdag den 28. november 2013

Årets julepynt

Jeg er nok typen, der har lidt mere julepynt end gennemsnittet. Bare en smule. Ulykkeligvis har jeg kun omkring 12 m2 at boltre mig på i år, så den store kasse med julepynt (høhø) må holde jul i en kælder på Als. Suk. Sådan noget stopper dog ikke mig, for der er jo altid liiiige et eller andet man(/jeg?) ikke kan undvære i min samling, og har fået tilføjet efter julepyntsnedpakningen. Hvad, spørger I? Jo, se nu bare her:De små Hoptimister fik jeg sidste jul, og den store blev købt på superudsalg i sommers, så det er første gang, den familie ser julens lys. Her stillet pænt op med de bedste af de beste julekugler fra Søstrene Grene; kobber, glimmer, flotte farver og en sød, sød isbjørn. Så fint!
Og nu venter jeg spændt på et opkald fra Hoptimist-bagmændene, så jeg kan blive ansat i deres marketingafdeling - lige til årets julekatalog, hvad? :D
Og lidt blandet godt, mest fra Søstrene Grene, der er min helt store julepyntspusher. Der er SÅ meget fint, og man får det jo totalt smidt i nakken. Så er der filtdyrene fra Bilka (hvor pingvinen har fået tilnavnet djævlen O.o ) og mit fine julekrus.

Hå hå, så kan det godt blive jul(/december)! Nu skal jeg bare have mit julesengetøj på, og så er det gavetid lige om lidt!

2 kommentarer:

 1. Åh hvor er julehoptimisterne søde! Og med de billeder kan det da være du får et opkald en af dagene ;)

  Mit eneste julepynt i år bliver et julekrus, tror jeg, og så må jeg få stillet resten af min julepynt-trand på kontoret. Men der bliver til gengæld også pyntet op til den helt store guldmedalje. Det glæder jeg mig til det at skulle stå for!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er lige til at blive i godt (jule)humør af! Jeg sidder også bare og venter ;)

   Et julekrus er også dejligt, og så håber jeg, at du får givet den hele armen på kontoret! Så må du sørge for at arbejde en masse ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)