mandag den 11. november 2013

Forskellen på 'vinter' og 'jul'


Det er egentlig meget simpelt. Juleting hører i princippet til fra slut november til slut december, hvorimod vinterting kan påføres fra det begynder at blive koldt (august, cirka), til det begynder at blive varmere (april-maj). Så mit nyindkøbte Mumi-sæt hører helt klart til i anden kategori, ha. Det er jo bare den lille Mumitrold, der står på ski - ikke meget jul over det, host. Nogen ville måske kalde det for nattøj, men det er også en klar fejlbedømmelse. 100 procent. I stedet er det en alt for sød t-shirt, der sagtens kan bruges til hverdag. Sagde Stine-5-år, der meget gerne påfører sig Mumitrold kombineret med et par meget-lidt-nattøjsagtige-cowboybukser og matchende Vans. Hun skal jo også føjes.

Jeg fangede sættet på Topshop her til 20£ - med 10% studierabat, og så tog mine forældre til London og collect'ede-in-store for mig = gratis porto! Dét var alligevel rimelig god timing. Og NU er jeg lidt mere klar til jul vinter!

(PS, flotte tagsten, hva'?)

8 kommentarer:

 1. Jeg forventer at se dig i mumitrøje, inden kurset er færdigt :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare vent, det skal nok komme ;) ...dog ikke lige i morgen, når jeg skal til praktiksamtale, det giver nok ikke helt det rigtige indtryk af mig, ha ;)

   Slet
 2. No. Jul = Slut-oktober til midt-januar. Nå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja, for sådan nogen som os, jo. Resten af befolkningen har en lidt mere ...konservativ holdning til dét emne.

   Slet
 3. Nøøj hvor fint :-) Jeg satser på at hoppe med på den bølge også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enormt! :D Og det bliver du næsten nødt til - det er helt uundværligt!

   Slet
 4. Åh, jeg ville ønske, der var flere der også kendte til den distinktion! Jeg har også prøvet at blive skævet til, fordi jeg havde en skiundertrøje med snefnug på. Øøøh, sne(fnug) og ski hører da ligesom ret meget sammen? Og har INTET med jul at gøre. Folk altså..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Stakkels skiundertrøje, der bliver kigget skævt til. Vi burde starte en forening til udbredelsen af budskabet!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)