fredag den 22. november 2013

Rævepoter
Afsnit #549 i den uendelig historie om mine ræveindkøb! H&M har endnu en gang disket op med alt for søde ræve, og så vil jeg jo ikke være den lyseslukkende type, der ikke støtter op om det. Vel? Ahæm. Specielt fordi jeg så let får kolde fødder, men alligevel formår at placere mine pusser over hele huset, så de aldrig er til at finde. Så er det godt at have nogle ekstra par i reserve - jeg er i hvert fald sikker på, at vi får et lykkeligt liv sammen!

Find dem på nettet her, eller i en Divided-afdeling til 80 kr..

10 kommentarer:

 1. Når du får kjolen må du lige skyde nogle fotos iført hele samlingen ;)
  /K

  SvarSlet
 2. Jeg elsker at du bruger ordet pusser :-D Jeg er desværre blevet arbejdsskadet efter at ha arbejdet nogle år i en københavnsk institution, så jeg er begyndt at kalde dem for hjemmesko eller sutsko. Men prøver virkelig at holde fast i de sønderjyske ord trods alt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha :D Jeg er til gengæld sønderjysk-skadet - indtil tidligere på året vidste jeg ikke engang, at det var sønderjysk, ha ;) Nu er jeg dog klar over det (som 23-årig, bedre sent end aldrig), og holder stædigt fast i det. Det er svært nok at skulle lade være med at sige 'mojn' til ikke sønderjyder, ha.

   Slet
 3. Svar
  1. Så køb, køb, køb! De fås også i en katteudgave. Siger det bare (og linker: http://www.hm.com/dk/product/19736?article=19736-B&variant=040#article=19736-B ;) ).

   Slet
 4. HVOR ER DE FINE. Hvordan gør H&M det gang på gang? Jeg har netop købt katte-sutsko derfra. For hver gang de laver noget med katte, falder jeg i. Det er nok en refleks.

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ MEGET! Jeg tror H&M har ansat nogle drømmetydere, der laver lige det, vi allerhelst vil have. Kattesutskoene er også voldsomt søde! Og jeg har det på samme måde med ræve-tingene - de røg lige fra stativet og op til kassen.

   Slet
 5. Stine jeg er tvunget til endnu en gang iskoldt at kopiere din fabelagtige smag! De der hjemmefutter skal hjem til mig og bo! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at høre, at endnu et par pusser kan få et dejligt hjem ved en, der rigtig sætter pris på dem :D

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)