lørdag den 9. november 2013

Sønderskoven

I går havde vi fri, så der var rig mulighed for en gåtur i dagslys. Dagslys! Vi kunne rent faktisk gå tur i Sønderborgs pæne omgivelser, og ikke kun på mørke fortove sparsomt oplyst af lygtepæle. Sønderborg har jo bare det hele - strand og skov, og så lige ved siden af hinanden. Ret smart. Det er dog lidt trist med de væltede træer - specielt dem, der spærrer for en af vores små, søde stier (...altså ikke den på billedet. Meget mindre sti, mange flere nedfaldne træer, meget mere trist). Men det meste af skoven står heldigvis stadig, og solen skinnede. Det var en god dag.

8 kommentarer:

 1. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen... JEG SAAAAVNER SØNDERBORG!!!
  På Ahlmannskolen, hvor jeg gik, skulle vi altid ud i Sønderskoven til det årlige motionsløb, og selv som barn nød jeg det smukke landskab. Jeg må altså snart derned igen og bare gå og tage ind. :-)
  Tak for et dejligt indlæg,

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, hvordan kan man også andet? Sønderborg ér altså bare et dejligt, dejligt sted.
   Åh ja, det skulle vi også - jeg kan dog ikke huske så meget andet, end at jeg syntes, det var hårdt, ha. Det var nok også fordi, jeg mere eller mindre tog omgivelserne for givet. God tur i skoven, når du kommer så vidt :)

   Slet
 2. Smukke billeder. <3 Og selv med koldt vejr, kan der jo være guddommeligt ved vandet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak <3 Og det kan der i hvert fald, når man får sig pakket godt nok ind. Jeg ville altid vælge en kold solskinsdag frem for en varmere, grå og regnfuld dag.

   Slet
 3. Ja, tænk så lige, at da jeg flyttede herned i 1970, var der endnu en sti foran den yderste! Fra mine børn var små, gik vi hver eneste dag en lang tur på den sti, og det første år fandt jeg gule anemoner derude - sikke en dejlig overraskelse! Stormen nedlagde tre store og meget gamle træer i min have og gjorde indhug i min kæmpebøg. Haven ser nu helt forkert ud.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vildt, som skoven ændrer sig. Bare på de relativt få år, vi har boet her (siden 1994), er der en del, der har ændret sig.
   Og øv, hvor trist. De ting får man ikke igen.

   Slet
 4. Nice photos from the Gendarmstien. I was hiking there one year ago and I liked it very much. Unfortunately you do not wear your hunter boots ;-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you! I really like the hike too, it is so beautiful all year round. My Nike Free are very exited to get some fresh air, at least when we avoid the mud, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)