tirsdag den 12. november 2013

Vi trillede hjem

I søndags var en rimelig okay dag. Vi startede med at køre over grænsen (okay, det var måske ikke den bedste beslutning sådan en søndag formiddag - Fleggaard var proppet som aldrig før, og der var mennesker overalt. Giiiiiisp. Og Calle havde lukket. En grænsebutik! På en søndag! Verden er af lave. Men jeg fik mine lakridspiber). Herefter stod den på familiefødselsdag, med masser af lææækker mad. Og som om det ikke var nok, toppede vi dagen med klassisk Mortens aften-menu. Goood dag! I dag er det en træt tirsdag aften, men jeg har bagt lækre hverdagsmuffins og er klar til resten af ugen. Madmæssigt i hvert fald, ha. Selvom jeg da godt lige kunne klare ovenstående på madpakken. (Seriøst. And NU! Tak. Er det snart jul?)

13 kommentarer:

 1. Åh Gud. Jeg er SÅ jaloux på julemaden. Craver for hårdt brunede kartofler og uanede mængder sovs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også SÅ godt! Bortset fra, at brunkartoflerne var blevet mishandlede - så dem længes jeg stadig efter O.o Alle ved jo, at det kun er ens egen mor, der kan lave julemaden præcis som man vil have den...

   Slet
 2. Send julemad med luftpost - nu!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne også godt bruge et skud mere - og helst lige nu! Nu! Nunununununu!

   Slet
 3. Hold nu op! Nu er min frokost lige pludselig ikke så spændende mere (og det er endda lasagne fra i går, og der er ikke noget bedre end rester til frokost!). Jeg glæder mig til andesteg juleaften :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, jeg er åbenbart så teknisk inkompent(/min computer driller!), at mit svar på din kommentar havnede lidt længere ned. Jeg håber, du kan finde den alligevel ;)

   Slet
 4. Halleluja det ser lækkert ud alt sammen! Jeg har fået studenter menu i dag (cornflakes og ostemad), så lidt misundelig bliver man da :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også alt, alt for lækkert! Jeg er også glad for, at jeg kan komme ud til lidt festlige lejligheder og blive ordentlig bespist, ha - livet som studerende ér bare hårdt!

   Slet
 5. Årh, lasagnerester er heller ikke helt skidt (...specielt ikke fordi din kommentar kom lige efter at jeg havde fortæret en lidt kedelig rugbrødsmadpakke, ha), men mod sådan en gang andesteg, er der ikke meget, der har en chance ;) Jeg glæder mig også allerede til julemad!

  SvarSlet
 6. Åh det ser jo alt for lækkert ud. Julen må godt komme, lige nu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger præcis det samme, be' om jul NU! ;)

   Slet
 7. Åååh, det ser godt nok vanvittigt lækkert ud det hele. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét var det i hvert fald også <3 Og så satser vi på at gentage succesen i morgen (...og de næste to weekender), hvor vi også skal til familiefødselsdag, ha.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)