lørdag den 16. november 2013

Årets Mumi-julekrus 2013


SÅ kan julen godt begynde! I eksamensgave fik jeg, af min søde moster og onkel, årets julekrus, Under the Christmas tree (...altså, det hedder kruset. Juletræ har vi ikke oppe endnu). Jeg ventede med længsel på, at det skulle komme frem, og i onsdags skete det endelig. Yaaay! Sjældent har man set noget finere (...altså bortset fra alt mit andet Mumi-service, selvfølgelig): Mumifar laver varm kakao, resten af Mumifamilien danser om træet, og tanten har den sødeste ræv (ræv! Ræv'ræv'ræv!) om halsen. Åh, jeg smelter ❤ Jeg kan slet ikke forestille mig, at varm kakao kunne smage bedre, end i det her krus. Jeg hár testet.

Nu mangler jeg bare at opstøve julekrusene fra 1997 og 2004 -2010. Hvem giver?

17 kommentarer:

 1. Uij, jeg tror jeg er den eneste i verden der ikke er glad for Mumi. Faktisk er jeg decideret bange for dem... Barndoms-traumer evt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej da :O Det må bestemt være en eller form for traume, eller også er du bare iskold :p Men så er det nok også godt nok, at du ikke har været med Mumiland, ha.

   Slet
  2. Heh..Jeg er også bange for mumitroldene..

   Slet
 2. Så fint! Jeg har dog stoppet min Mumi-samling og er faktisk begyndt at sælge ud på grund af pladsmangel! :-( Desværre har jeg kun julekruset fra 2011 tilbage, men skulle du være interesseret i at købe "Primadonna's Horse" eller "Soap Bubbles", sælger jeg gerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uirj, hvor trist! Jeg mangler ikke de krus, men tak for tilbuddet :)

   Slet
  2. Hej Linnea
   Jeg kunne godt være interesseret i de to krus, hvis du stadig har dem :)?
   Jeg kan kontaktes på Lgjensen@live.dk
   Hilsen Louise.

   Slet
 3. Det er bare så fint, har drukket af det ude ved mine forældre :D Udover RC samler vores mor nemlig på Mumi-julekrusene, så de findes frem i vintertid, hun har så mange flotte og så ved man julen er på vej, når de sættes på bordet :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nårh, hvor fint :D Og det lyder seriøst som en god mor, og en vildt hyggelig tradition. Mine to andre julekrus ligger desværre i en flyttekasse et mere eller mindre ukendt sted, så jeg er meget glad for at kunne julehygge med det her :)

   Slet
 4. Det er simpelthen så fint! Man kan jo ikke andet end at blive i julestemning af det :-)
  Ville ønske, at jeg også ejede en Mumi-service-samling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah :D Og nej, så skal man altså godt nok være hård for for ikke at blive ;)
   Jamen du må da bare igang ;)

   Slet
 5. Åh jeg elsker det krus! Mumi OG jul! Findes der noget finere?

  Faktisk er min mumi-samling så manisk, at jeg har tosset hele eBay rundt for at anskaffe mig julekruset fra 2010. (Jeg havde 2011+2012 i forvejen). Købte det til fuldstændig fjollet overpris, men åh hvor jeg elsker det<3 Nu drømmer jeg bare om julekruset fra 2008, for nøj hvor er det fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg simpelthen ikke forestille mig, at der gør!

   Ha ha, så håber jeg ikke, at vi har budt hinanden op :p Jeg har i hvert fald været i kamp om det nogen gange, men har simpelthen ikke kunne få mig selv til at bruge så mange penge på det alligevel (...fordi jeg også har købt så mange andre ting, ahæm). Men megasejt, at du har fået fat i det! Jeg bliver nødt til at sige tillykke ;) Held og lykke med at fremskaffe 2008'eren!

   Slet
 6. Taaak :D Jeg bliver også i helt godt humør af at kigge på den, ha.

  SvarSlet
 7. Orgh, hvor er det bare mega fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Enormt! Det er simpelthen ren glæde at drikke af det :D

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)